Es tikai nesaprotu - ja jau tam tēviņam ir tik grūti, tad ko šis tik ātri un brīvi maina tos sievišķus?MĀRIS wrote: Jaunā saimniece tā izrāda simpātijas, bet Raimis noraidošs. Nav, nav viegli šiem lielajiem putniem, un izskatās, ka tēviņiem ir vislielākās grūtības sarast ar citu sievišķi.
Parasti līdz šim visi tēviņi pēc draudzeņu padzīšanas vai pazušanas pēc dažām dienām paši ir pazuduši, prom un uz neatgriešanos.Simba wrote: Es tikai nesaprotu - ja jau tam tēviņam ir tik grūti, tad ko šis tik ātri un brīvi maina tos sievišķus?![]()
Vai tiešām ir tā, kā d.e. saka, ka kamēr nav olu, tikmēr nekā nopietna un tas viss tik amzieris? Bet tad par ko šis noraidošs? Pret Meiteni nebij noraidošs, bet caur pirkstiem izlaida, pret šo noraidošs, bet klātbūtnē piecieš.
Nesaprotu es šo sadaļu
Par to jau tai skaitā man nav saprotams - pazaudē draudzeni un pēc tam arī paši "notinas no skatuves"... Es šeit loģiku neredzu, pie nosacījuma, ka grūti izveidot pāri šai sugai. Un lielākoties viena stabila pāra vietā ir divi jauni klejotāji. Nu... var jau būt, ka aizkadrā abi paliek kopāSandra L. wrote:Parasti līdz šim visi tēviņi pēc draudzeņu padzīšanas vai pazušanas pēc dažām dienām paši ir pazuduši, prom un uz neatgriešanos.Simba wrote: Es tikai nesaprotu - ja jau tam tēviņam ir tik grūti, tad ko šis tik ātri un brīvi maina tos sievišķus?![]()
Vai tiešām ir tā, kā d.e. saka, ka kamēr nav olu, tikmēr nekā nopietna un tas viss tik amzieris? Bet tad par ko šis noraidošs? Pret Meiteni nebij noraidošs, bet caur pirkstiem izlaida, pret šo noraidošs, bet klātbūtnē piecieš.
Nesaprotu es šo sadaļu
Redzēs, kā būs ar Raimi![]()
Es arī tā ceruSimba wrote:Nu... var jau būt, ka aizkadrā abi paliek kopā
Esot par vēlu olas perētSandra L. wrote:18.56 Raimis gribēja 18+, bet svešā, muļķadesa, neļāvās
Tās bija vienkārši manas pārdomas atceroties Robčiku pēc Durbītes pazušanas, Venta "jaunavu" nepieņemšana, šobrīd skatāmais ar Raimi /lai gan nupat mēģināja pāroties, bet meiča - ni!Simba wrote:Es tikai nesaprotu - ja jau tam tēviņam ir tik grūti, tad ko šis tik ātri un brīvi maina tos sievišķus?MĀRIS wrote: Jaunā saimniece tā izrāda simpātijas, bet Raimis noraidošs. Nav, nav viegli šiem lielajiem putniem, un izskatās, ka tēviņiem ir vislielākās grūtības sarast ar citu sievišķi.![]()
Nesaprotu es šo sadaļu
Man liekas, viņi pazūd tāpēc, ka vienkārši rotē kaut kur savas "otras puses" meklējumos. Nedomāju, ka viņi lido meklēt pazudušo. Drīzāk jūt, ka te nekas nav sanācis un dodas meklēt savu laimi citur.Sandra L. wrote: Parasti līdz šim visi tēviņi pēc draudzeņu padzīšanas vai pazušanas pēc dažām dienām paši ir pazuduši, prom un uz neatgriešanos.
Redzēs, kā būs ar Raimi![]()
Precīzi !Vērotāja wrote:Man liekas, ka galvenajam kontrolvārdam visās šajās pārdomās jābūt - visi šie ērgļi ir jaunuļi!...
...Jāņa Ķuzes vārdiem, liekas, ka vismaz puse no viņiem nevis veido ģimeni, bet vēl spēlē ģimenes veidošanu.