19.17 Ieplivinājās atpakaļ ligzdā
Vērotāja wrote:Saņēmu ziņu no Māra Strazda - viņš no vienas ekspedīcijas tūlīt pat dosies nākošajā, uz Ukrainu pie Sarmas![]()
![]()
![]()
Cik viņam iznācis tagad paskatīties, viņš vairāk sliecas domāt, ka Rasa ir puika. Analīzes būs pēc ekspedīcijas...
Labi, FejaFeja wrote:Ko nu! Viņi jau abi uzvedās kā puikas- grūstās, kaujas, izrāda dominanti viens pār otru.Kaut gan meitenes arī ir kauslīgas.
Varbūt šoreiz var palīdzēt, piemēram, mega2, Simba., kuras vairāk stārķu tēmā ienāk. Tas tak nebūs liels pārkāpums. Mēs katra 1 vārdu, lai M.S izvēlas. Ja nevar, tad domāšu pati. Man jāpadomā, es jau uz tiem R burtiem sliecos.
Feja, ja vien nebūtu opcija par variantiem, tad nu gan es nemaz nemēģinātu Tavā mājsaimniecībā jauktiesFeja wrote:No manis puikas vārds būs rīt - īss, latvisks, bez garumzīmēm, mīkstinājumiem. Simba, mega2, lūdzu savus priekšlikumus.![]()
Meitenes! Mana doma ir šāda-nav ko saspringt un izdomāt jaunu ''ķīnas ābeci''(it sevišķi,ja joprojām nav konkrēti zināms dzimums)Simba wrote:Feja, ja vien nebūtu opcija par variantiem, tad nu gan es nemaz nemēģinātu Tavā mājsaimniecībā jauktiesFeja wrote:No manis puikas vārds būs rīt - īss, latvisks, bez garumzīmēm, mīkstinājumiem. Simba, mega2, lūdzu savus priekšlikumus.![]()
![]()
Man arī R burts šai gadījumā uzrunā un Rasa jau ir ļoti iegājies. Tāpēc piedāvāju no savas puses - Raimis. Līdzīgs Raivim, varbūt ka šogad tā pat ir labi
mega, forumā mēs varam Rasu turpināt saukt par Rasumega2 wrote: Atstājam to pašu Rasa,tikai mainām dzimti uz vīriešu Rass(ja nu tomēr būs meitene,pamainīsim galotni un viss,nekādu problēmu)!!!Raivis un Rass(Rasa jau bija stipri iegājusies,nevajag domāt jaunu)
![]()
![]()
Man jau teikšana maza,lai galvenais šefs izlemj