Diskusijas

Liva

Re: Diskusijas

Post by Liva »

Es arī vēlos pateikt milzīgu paldies par jauko dienu. Lieliska, atvērta kompānija, burvīga saimniece un ļoti skaista vieta. Ļoti žēl, ka bija jādodas prom tik agri :(
Liva

Post by Liva »

Starp citu- kas notika ar strazdu bērnu? :o
Sunshine

Post by Sunshine »

Sirsnīgs paldies arī no manis par jauko kopābūšanu! :) Bija tik liels prieks jūs beidzot satikt! Image

Un ja vēl Māris būtu kaut ko no tām kumpetēm ēdis, kuras tik ļoti gribēja!.. :D
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Paldies visiem par vakardienas jauko dienu, pozitīvajām emocijām! Paldies d.e. par uzņemšanu! Paldies arī laika apstākļiem, kas mūs ļoti palutināja :D
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Liva wrote:Starp citu- kas notika ar strazdu bērnu? :o
Strazdu bērnu ielika zālītē aiz kaimiņmājas sētas. Ja kāds kaķis neapēdīs, tad vecāki baros...
Kaimiņiene

Post by Kaimiņiene »

Man liels prieks jūs visus aplūkot! :D :D Jūs izskatāties tik jauki un sirsnīgi kā forumā rakstot. Ļoti žēl, ka es tomēr nobijos no vētras un lietus un neaizbraucu. Bet es ceru, ka būs vēl kāds pikniks, tad varēšu personīgi iepazīties, un sevi atrādīt. :D :D
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Labrīt! Priecājos par mūsu kopā pabūšanu Image vakar jaukajā d.e. mājvietā Image !

Žel tikai par tiem, kas netika, ēdienu bija priekš jums visiem arī! Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Simba

Post by Simba »

Es katru reizi esmu tik patīkami pārsteigta par mūsu foruma jaukajiem cilvēkiem un to, cik fantastiski mums visiem kopā izdodas pavadīt laiku :) Vakardien braucu mājās un biju tik pozitīvi uzlādēta, ka pietiks ilgam laikam (labs sākums atvaļinājumam) :P
Paldies Jums visiem un katram vienam :)

P.S. Mums pa visiem Madei bija jāizstāsta par ērgli ar numuru kaut kādu :) Ka īsumā - ērglim dzīve iet uz priekšu un viss notiek :D Bet palīdziet man - tie, kas ir sīkāk atceras :D Es atceros par divām ligzdām, bet baigi varu nojukt, tāpēc negribas pat sākt :P
skarleta

Post by skarleta »

Paldies ,par jauko ,sirsnīgo emocijām pozitīvo kopā būšanu !!! Paaaaaldiesiņ ,visiem ,jūs esat tik forši !!! Paldies Tālim par grāmatu !!!!! Man ļoti patika pārgājiens pa mežu ar Jāni Ķuzi ,par to mazo laiciņu arī daudz jauna varēja uzzināt :)
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Jā, mums Madei jāpastāsta par jūras ērgli A531.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Jamsis

Post by Jamsis »

PALDIES d.e. par sirsnīgo uzņemšanu, d.e. mammai par pozitīvismu, kā vienmēr Vērotājai par to, ka ir un visus mūs vada un Jānim Ķuzem par atsaucību, pacietību atbildot uz neskaitāmajiem jautājumiem, pozitīvismu un visiem par jauko kopābūšanu un atkalredzēšanos. :D :D :D :D :D
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Un mīļš paldies La Marie par bildēm! Image Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Tālis

Post by Tālis »

Prieks bija redzēt visus vaigā, gan dauderiešus, gan Diānas un viņas viesmīlīgās māmiņas (Buča Jums abām!) priežu sila ieskautajā namiņā vēl piepulcējušos garciemiešus.

Laiks līdz ar vēja viesuļiem aizskrēja nemanot kā putnu spārniem, atstādams patīkamas atmiņas par šo jauko tikšanos, sirsnīgo kopā būšanu un dalīšanos pārdomās.

Paldies Putnu zintniekam un entuziastam Jānim Ķuzem par mums veltīto laiku un interesanto stāstījumu, par noglaudīto rāpulīti un aprūpēto strazdulēnu. Novēroju, ka pieaugušais strazds sētā palasīja ko ēdamu un žigli ielidoja aiz žoga pie čiepstošā putnēna.

Personisks paldies Lāsmai par laipno aizvizināšanu un atgādāšanu atpakaļ, Lailai par jauko kompāniju, šašliku cepējiem, Mārītei par neaizmirstamajām bildēm, kas saglabāsies kā vizuāls pārdzīvojums visai dzīvei, un extra ātro publiskošanu, it īpašs Paldies Andai, bez kuras apsviedības mūsu kopā būšana nenoritētu tik pārdomāti un raiti.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Mīlīši! Paldies Jums visiem, kas atradāt laiku mūsu mazajai kopābūšanai! Bija taču tik forši! Vismaz es jutos kā starp patiesiem draugiem! Paldies Jums! :P :P :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
La Marie

Post by La Marie »

Mūsu siltumnīcas palīgtelpā arī iemitinājusies apakšīrnieku daudzbērnu ģimene. Izskatās pēc zvirbuļu ligzdas. :)

Image
Made

Post by Made »

Sveiciens visiem "garciemiešiem"! :)
Es šoreiz nebiju, bet jūtos ļoti lepna "par savējiem" :)) Prieks, ka Latvijā ir tādi cilvēki un tādas sanākšanas un tāds gaišums pēc tikšanās :)
Paldies par bildēm un atsauksmēm ! Galds kā jau latviešiem uz tusiņiem, un ir arī superskaista vietiņa fotogrāfijai un visi tādi jauki jūs, ir brīnišķīgais peoniju pušķis un ir "dzīvās dabas stunda" arī :) Vai tā ir glodene?

Un jā -kā tad klājas A531, vai ligzdo? Minēšu - raidītājs nedarbojas, bet Jānis ir bijis apsekot un redzējis vai nu pašu jūras ērgli vai liecības par viņa klātbūtni? :roll:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Jā, Made, tā ir glodene.

Un jā, raidītājs nobeidzies, bet Jānis apsekojis gan pērn, gan šogad, viņam nesekmīga ligzda. Ar pašu A531 viss ir vislabākajā kārtībā :D

Peonijas ļoti skaistas, it īpaši tā, kura sārta un vēl viena tādā vecrozā krāsā. Vēl skaista bija ar viegli rozā ārējām lapām un dzeltenu vidu. Fantastiskas šķirnes. Sandra L., cik nopratu, ir liela peoniju audzētāja. Jo pajautāju šķirņu nosaukumus, viņa tos sauca bez aizķeršanās katrai puķītei. Un vispār tādus ziedus tikai ar lielu mīlestību var izaudzēt :P
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
d.e.

Post by d.e. »

Vissirsnīgākais paldies visiem par labajiem vārdiem ! :)
Image
Jūs visi bijāt lieliski, paldies Tālim par lielisko pārsteigumu - grāmatu, meitenēm par skaistajiem ziediem, jums visiem par smaidiem, pozitīvo kopā būšanu ! :)
Image
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Vērotāja wrote:Jā, Made, tā ir glodene.

Un jā, raidītājs nobeidzies, bet Jānis apsekojis gan pērn, gan šogad, viņam nesekmīga ligzda. Ar pašu A531 viss ir vislabākajā kārtībā :D

Peonijas ļoti skaistas, it īpaši tā, kura sārta un vēl viena tādā vecrozā krāsā. Vēl skaista bija ar viegli rozā ārējām lapām un dzeltenu vidu. Fantastiskas šķirnes. Sandra L., cik nopratu, ir liela peoniju audzētāja. Jo pajautāju šķirņu nosaukumus, viņa tos sauca bez aizķeršanās katrai puķītei. Un vispār tādus ziedus tikai ar lielu mīlestību var izaudzēt :P
Paldies, Vērotāja! :)
d.e., līdz jūrai tomēr aizgājām :lol: Ziemeļu debess mala bija tumša, tumša, tur laikam ukucīšu lietusmākoņi stāvēja.
d.e.

Post by d.e. »

Vērotāja wrote: Peonijas ļoti skaistas, it īpaši tā, kura sārta un vēl viena tādā vecrozā krāsā. Vēl skaista bija ar viegli rozā ārējām lapām un dzeltenu vidu. Fantastiskas šķirnes. Sandra L., cik nopratu, ir liela peoniju audzētāja. Jo pajautāju šķirņu nosaukumus, viņa tos sauca bez aizķeršanās katrai puķītei. Un vispār tādus ziedus tikai ar lielu mīlestību var izaudzēt :P
Peonijas ir fantastiskas ! Vakar vienu brīdi likās, ka tiešā saule nepatīk vai vējš, bet pēc nakts vēsumā tās atplauka tik skaistas, sajūsminamies visu laiku !
Paldies Sandrai ! :)
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”