Diskusijas
Re: Diskusijas
Es arī vēlos pateikt milzīgu paldies par jauko dienu. Lieliska, atvērta kompānija, burvīga saimniece un ļoti skaista vieta. Ļoti žēl, ka bija jādodas prom tik agri 

Starp citu- kas notika ar strazdu bērnu? 

Sirsnīgs paldies arī no manis par jauko kopābūšanu!
Bija tik liels prieks jūs beidzot satikt! 
Un ja vēl Māris būtu kaut ko no tām kumpetēm ēdis, kuras tik ļoti gribēja!..

Un ja vēl Māris būtu kaut ko no tām kumpetēm ēdis, kuras tik ļoti gribēja!..

Paldies visiem par vakardienas jauko dienu, pozitīvajām emocijām! Paldies d.e. par uzņemšanu! Paldies arī laika apstākļiem, kas mūs ļoti palutināja 

Strazdu bērnu ielika zālītē aiz kaimiņmājas sētas. Ja kāds kaķis neapēdīs, tad vecāki baros...Liva wrote:Starp citu- kas notika ar strazdu bērnu?
-
Man liels prieks jūs visus aplūkot!
Jūs izskatāties tik jauki un sirsnīgi kā forumā rakstot. Ļoti žēl, ka es tomēr nobijos no vētras un lietus un neaizbraucu. Bet es ceru, ka būs vēl kāds pikniks, tad varēšu personīgi iepazīties, un sevi atrādīt.

- Lianaliesma
Labrīt! Priecājos par mūsu kopā pabūšanu
vakar jaukajā d.e. mājvietā
!
Žel tikai par tiem, kas netika, ēdienu bija priekš jums visiem arī!

Žel tikai par tiem, kas netika, ēdienu bija priekš jums visiem arī!

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Es katru reizi esmu tik patīkami pārsteigta par mūsu foruma jaukajiem cilvēkiem un to, cik fantastiski mums visiem kopā izdodas pavadīt laiku
Vakardien braucu mājās un biju tik pozitīvi uzlādēta, ka pietiks ilgam laikam (labs sākums atvaļinājumam)
Paldies Jums visiem un katram vienam
P.S. Mums pa visiem Madei bija jāizstāsta par ērgli ar numuru kaut kādu
Ka īsumā - ērglim dzīve iet uz priekšu un viss notiek
Bet palīdziet man - tie, kas ir sīkāk atceras
Es atceros par divām ligzdām, bet baigi varu nojukt, tāpēc negribas pat sākt 

Paldies Jums visiem un katram vienam

P.S. Mums pa visiem Madei bija jāizstāsta par ērgli ar numuru kaut kādu

Paldies ,par jauko ,sirsnīgo emocijām pozitīvo kopā būšanu !!! Paaaaaldiesiņ ,visiem ,jūs esat tik forši !!! Paldies Tālim par grāmatu !!!!! Man ļoti patika pārgājiens pa mežu ar Jāni Ķuzi ,par to mazo laiciņu arī daudz jauna varēja uzzināt 

Jā, mums Madei jāpastāsta par jūras ērgli A531.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
PALDIES d.e. par sirsnīgo uzņemšanu, d.e. mammai par pozitīvismu, kā vienmēr Vērotājai par to, ka ir un visus mūs vada un Jānim Ķuzem par atsaucību, pacietību atbildot uz neskaitāmajiem jautājumiem, pozitīvismu un visiem par jauko kopābūšanu un atkalredzēšanos.

- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

Prieks bija redzēt visus vaigā, gan dauderiešus, gan Diānas un viņas viesmīlīgās māmiņas (Buča Jums abām!) priežu sila ieskautajā namiņā vēl piepulcējušos garciemiešus.
Laiks līdz ar vēja viesuļiem aizskrēja nemanot kā putnu spārniem, atstādams patīkamas atmiņas par šo jauko tikšanos, sirsnīgo kopā būšanu un dalīšanos pārdomās.
Paldies Putnu zintniekam un entuziastam Jānim Ķuzem par mums veltīto laiku un interesanto stāstījumu, par noglaudīto rāpulīti un aprūpēto strazdulēnu. Novēroju, ka pieaugušais strazds sētā palasīja ko ēdamu un žigli ielidoja aiz žoga pie čiepstošā putnēna.
Personisks paldies Lāsmai par laipno aizvizināšanu un atgādāšanu atpakaļ, Lailai par jauko kompāniju, šašliku cepējiem, Mārītei par neaizmirstamajām bildēm, kas saglabāsies kā vizuāls pārdzīvojums visai dzīvei, un extra ātro publiskošanu, it īpašs Paldies Andai, bez kuras apsviedības mūsu kopā būšana nenoritētu tik pārdomāti un raiti.
Laiks līdz ar vēja viesuļiem aizskrēja nemanot kā putnu spārniem, atstādams patīkamas atmiņas par šo jauko tikšanos, sirsnīgo kopā būšanu un dalīšanos pārdomās.
Paldies Putnu zintniekam un entuziastam Jānim Ķuzem par mums veltīto laiku un interesanto stāstījumu, par noglaudīto rāpulīti un aprūpēto strazdulēnu. Novēroju, ka pieaugušais strazds sētā palasīja ko ēdamu un žigli ielidoja aiz žoga pie čiepstošā putnēna.
Personisks paldies Lāsmai par laipno aizvizināšanu un atgādāšanu atpakaļ, Lailai par jauko kompāniju, šašliku cepējiem, Mārītei par neaizmirstamajām bildēm, kas saglabāsies kā vizuāls pārdzīvojums visai dzīvei, un extra ātro publiskošanu, it īpašs Paldies Andai, bez kuras apsviedības mūsu kopā būšana nenoritētu tik pārdomāti un raiti.
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Mīlīši! Paldies Jums visiem, kas atradāt laiku mūsu mazajai kopābūšanai! Bija taču tik forši! Vismaz es jutos kā starp patiesiem draugiem! Paldies Jums!

Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Sveiciens visiem "garciemiešiem"! 
Es šoreiz nebiju, bet jūtos ļoti lepna "par savējiem"
) Prieks, ka Latvijā ir tādi cilvēki un tādas sanākšanas un tāds gaišums pēc tikšanās 
Paldies par bildēm un atsauksmēm ! Galds kā jau latviešiem uz tusiņiem, un ir arī superskaista vietiņa fotogrāfijai un visi tādi jauki jūs, ir brīnišķīgais peoniju pušķis un ir "dzīvās dabas stunda" arī
Vai tā ir glodene?
Un jā -kā tad klājas A531, vai ligzdo? Minēšu - raidītājs nedarbojas, bet Jānis ir bijis apsekot un redzējis vai nu pašu jūras ērgli vai liecības par viņa klātbūtni?

Es šoreiz nebiju, bet jūtos ļoti lepna "par savējiem"

Paldies par bildēm un atsauksmēm ! Galds kā jau latviešiem uz tusiņiem, un ir arī superskaista vietiņa fotogrāfijai un visi tādi jauki jūs, ir brīnišķīgais peoniju pušķis un ir "dzīvās dabas stunda" arī

Un jā -kā tad klājas A531, vai ligzdo? Minēšu - raidītājs nedarbojas, bet Jānis ir bijis apsekot un redzējis vai nu pašu jūras ērgli vai liecības par viņa klātbūtni?

Jā, Made, tā ir glodene.
Un jā, raidītājs nobeidzies, bet Jānis apsekojis gan pērn, gan šogad, viņam nesekmīga ligzda. Ar pašu A531 viss ir vislabākajā kārtībā
Peonijas ļoti skaistas, it īpaši tā, kura sārta un vēl viena tādā vecrozā krāsā. Vēl skaista bija ar viegli rozā ārējām lapām un dzeltenu vidu. Fantastiskas šķirnes. Sandra L., cik nopratu, ir liela peoniju audzētāja. Jo pajautāju šķirņu nosaukumus, viņa tos sauca bez aizķeršanās katrai puķītei. Un vispār tādus ziedus tikai ar lielu mīlestību var izaudzēt
Un jā, raidītājs nobeidzies, bet Jānis apsekojis gan pērn, gan šogad, viņam nesekmīga ligzda. Ar pašu A531 viss ir vislabākajā kārtībā

Peonijas ļoti skaistas, it īpaši tā, kura sārta un vēl viena tādā vecrozā krāsā. Vēl skaista bija ar viegli rozā ārējām lapām un dzeltenu vidu. Fantastiskas šķirnes. Sandra L., cik nopratu, ir liela peoniju audzētāja. Jo pajautāju šķirņu nosaukumus, viņa tos sauca bez aizķeršanās katrai puķītei. Un vispār tādus ziedus tikai ar lielu mīlestību var izaudzēt

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Paldies, Vērotāja!Vērotāja wrote:Jā, Made, tā ir glodene.
Un jā, raidītājs nobeidzies, bet Jānis apsekojis gan pērn, gan šogad, viņam nesekmīga ligzda. Ar pašu A531 viss ir vislabākajā kārtībā![]()

d.e., līdz jūrai tomēr aizgājām

Peonijas ir fantastiskas ! Vakar vienu brīdi likās, ka tiešā saule nepatīk vai vējš, bet pēc nakts vēsumā tās atplauka tik skaistas, sajūsminamies visu laiku !Vērotāja wrote: Peonijas ļoti skaistas, it īpaši tā, kura sārta un vēl viena tādā vecrozā krāsā. Vēl skaista bija ar viegli rozā ārējām lapām un dzeltenu vidu. Fantastiskas šķirnes. Sandra L., cik nopratu, ir liela peoniju audzētāja. Jo pajautāju šķirņu nosaukumus, viņa tos sauca bez aizķeršanās katrai puķītei. Un vispār tādus ziedus tikai ar lielu mīlestību var izaudzēt
Paldies Sandrai !