Mīļo, MĀRI, ko nu par miršanu.

Tātad: +1.
Tas par to gulošo akmeni.....MĀRIS wrote:Tāpēc jau es rakstīju, ka vajag šeit kaut vai iečiepstēties, ja ne iebļauties, lai zin, ka kādam ir interese par kaut kādu kopā pabūšanas ideju. Bet klusumā šādas idejas nomirst.Simba wrote: Māri, tagad padūmoties es arī esmu ar mieruGan jau vēl ir kāds, kas skaļi nebļauj
![]()
Jā, Made, jāsāk meklēt viesnīcas vai viesu namus tuvumā, ja vairumam nav iebildumu pret Enguri.Made wrote:Engures putnu mājas kā ornitologu "svētvietas" apmeklējums var gan izkonkurēt viesu māju ērtībasturklāt - varbūt ir iespējams ne pārāk tālu no tās dabūt arī ērtas naktsmītnes, ja pameklē..
Iespējams, ka vidzemniekiem tīri interesanti būtu apceļot Kurzemi, ja kas vai kāds vilina
Vai, lūdzu, karti ar šo vietu var ielikt?Vērotāja wrote:Jā, Made, jāsāk meklēt viesnīcas vai viesu namus tuvumā, ja vairumam nav iebildumu pret Enguri.Made wrote:Engures putnu mājas kā ornitologu "svētvietas" apmeklējums var gan izkonkurēt viesu māju ērtībasturklāt - varbūt ir iespējams ne pārāk tālu no tās dabūt arī ērtas naktsmītnes, ja pameklē..
Iespējams, ka vidzemniekiem tīri interesanti būtu apceļot Kurzemi, ja kas vai kāds vilina
Ir liels pluss - par mājiņu nekas nav jāmaksā. Tātad tikai pārtikas groziņi līdzi un degvielas izdevumi braukšanai.
Nora atrakstīja, ja vēlamies Račinski un citus - augusta pirmās brīvdienas - 6.,7.augusts.MĀRIS wrote:Jautājums - kad! Rīt, pēc nedēļas, divām, vai jūlija beigās.
Man jau vairāk liekas, ka ir jautājums - vienreiz vai divreizMĀRIS wrote:Jautājums - kad! Rīt, pēc nedēļas, divām, vai jūlija beigās.
Vienreiz.Simba wrote:Man jau vairāk liekas, ka ir jautājums - vienreiz vai divreizMĀRIS wrote:Jautājums - kad! Rīt, pēc nedēļas, divām, vai jūlija beigās.
Tādā laikā es arī varētuVērotāja wrote:Nora atrakstīja, ja vēlamies Račinski un citus - augusta pirmās brīvdienas - 6.,7.augusts.MĀRIS wrote:Jautājums - kad! Rīt, pēc nedēļas, divām, vai jūlija beigās.
Jā, lielais tuss ar ornitologiem un atskaitēm par ligzdošanu utt notiek 6.-7.augustā.MĀRIS wrote:Tādā gadījumā lielais tuss notiek 6. augustā. Bet vai mēs taisam arī kādu pikniku tagad drīzumā?! Man nemaz nebūtu pretenziju uzcept kaut vai kādu desiņu ar labiem cilvēkiemjautrā bariņā. Pārrunāt garās ziemas notikumus.
Nosūtīju šo lūgumu NoraiR.Sandra L. wrote: Vai, lūdzu, karti ar šo vietu var ielikt?
Baidos , ka viņai jūnijā viens lielāks pasākums - bet es darīšu zināmu ! Līdz augustam neesam aizrunājušāsVērotāja wrote:Jā, lielais tuss ar ornitologiem un atskaitēm par ligzdošanu utt notiek 6.-7.augustā.MĀRIS wrote:Tādā gadījumā lielais tuss notiek 6. augustā. Bet vai mēs taisam arī kādu pikniku tagad drīzumā?! Man nemaz nebūtu pretenziju uzcept kaut vai kādu desiņu ar labiem cilvēkiemjautrā bariņā. Pārrunāt garās ziemas notikumus.
Bet mazos "piknikus" varam rīkot kaut katras brīvdienas, kas mums var aizliegt?![]()
Jautājums - Kad un kur?
Aūuu, Hildiņ, uzpīkstini Maz-ko-zinu, mēs viņu arī gribam redzēt
Domāju, ka tuvāk nākot "pavedēju' jautājums tiks atrisināts.Ģeogrāfs wrote:Saulains sveiciens vērotājiem un milzīgs Paldies par čaklo tērzēšanu un dalīšanos vērojumos!! Es ar' pa ziemu jūtos "iesēdējusies"... nekas nav pret tusēšanu "ugunskura dūmos". Tikai man tad nu jāmeklē "pavadātājs", jo sava transporta nav. Un Engurē patiesi neesmu bijusi.
Vērotāja wrote:Man jau pašai ļoti patiktu šī vieta, bet cena... tas ir mīnuss![]()
Pagāšgad, kad meklēju, biju tur iebraukusi. Nu ļoti patika, gluži kā brīvdabas muzejā.
http://www.booking.com/hotel/lv/viesu-n ... tal;ucfs=1&