Diskusijas

Madara_Ozola

Re: Diskusijas

Post by Madara_Ozola »

[/quote] [..] Bet klusumā šādas idejas nomirst. :P[/quote]
Mīļo, MĀRI, ko nu par miršanu. :) Noteikti tiksimies - un ja tas būs Engurē vai jebkur citur Latvijā, tad es arī noteikti "PAR".
Tātad: +1.
Liva

Post by Liva »

Sveiki!
Es ar par padūmošanos. Kopā divatā aktīvi novērotāji esam.
Made

Post by Made »

Engures putnu mājas kā ornitologu "svētvietas" apmeklējums var gan izkonkurēt viesu māju ērtības :P turklāt - varbūt ir iespējams ne pārāk tālu no tās dabūt arī ērtas naktsmītnes, ja pameklē..
Iespējams, ka vidzemniekiem tīri interesanti būtu apceļot Kurzemi, ja kas vai kāds vilina :)
Hildina

Post by Hildina »

MĀRIS wrote:
Simba wrote: Māri, tagad padūmoties es arī esmu ar mieru :P Gan jau vēl ir kāds, kas skaļi nebļauj :)
Tāpēc jau es rakstīju, ka vajag šeit kaut vai iečiepstēties, ja ne iebļauties, lai zin, ka kādam ir interese par kaut kādu kopā pabūšanas ideju. Bet klusumā šādas idejas nomirst. :P
Tas par to gulošo akmeni..... :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Engures putnu mājas kā ornitologu "svētvietas" apmeklējums var gan izkonkurēt viesu māju ērtības :P turklāt - varbūt ir iespējams ne pārāk tālu no tās dabūt arī ērtas naktsmītnes, ja pameklē..
Iespējams, ka vidzemniekiem tīri interesanti būtu apceļot Kurzemi, ja kas vai kāds vilina :)
Jā, Made, jāsāk meklēt viesnīcas vai viesu namus tuvumā, ja vairumam nav iebildumu pret Enguri.

Ir liels pluss - par mājiņu nekas nav jāmaksā. Tātad tikai pārtikas groziņi līdzi un degvielas izdevumi braukšanai.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Vērotāja wrote:
Made wrote:Engures putnu mājas kā ornitologu "svētvietas" apmeklējums var gan izkonkurēt viesu māju ērtības :P turklāt - varbūt ir iespējams ne pārāk tālu no tās dabūt arī ērtas naktsmītnes, ja pameklē..
Jā, Made, jāsāk meklēt viesnīcas vai viesu namus tuvumā, ja vairumam nav iebildumu pret Enguri.

Ir liels pluss - par mājiņu nekas nav jāmaksā. Tātad tikai pārtikas groziņi līdzi un degvielas izdevumi braukšanai.
Vai, lūdzu, karti ar šo vietu var ielikt?
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Jautājums - kad! Rīt, pēc nedēļas, divām, vai jūlija beigās. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Man jau pašai ļoti patiktu šī vieta, bet cena... tas ir mīnuss :(
Pagāšgad, kad meklēju, biju tur iebraukusi. Nu ļoti patika, gluži kā brīvdabas muzejā.

http://www.booking.com/hotel/lv/viesu-n ... as.lv.html

http://www.precos.lv/lat/kazu-pakalpoju ... ms-gungas/

https://www.facebook.com/gungas.lv/

http://www.adazi.lv/page/238
Vērotāja

Post by Vērotāja »

MĀRIS wrote:Jautājums - kad! Rīt, pēc nedēļas, divām, vai jūlija beigās. :P
Nora atrakstīja, ja vēlamies Račinski un citus - augusta pirmās brīvdienas - 6.,7.augusts.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Man arī patiktu Engure. Un guļvietas uz dažām stundām varbūt var sarunāt kaut kur pie vietējiem (?)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Simba

Post by Simba »

Man jau vairāk liekas, ka ir jautājums - vienreiz vai divreiz :lol:
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Simba wrote:
Man jau vairāk liekas, ka ir jautājums - vienreiz vai divreiz :lol:
Vienreiz.

Taču entuziastu pulciņam nekas netraucē savstarpēji sarīkot kādu pikniku, bet neveidojot to kā foruma salidojumu.
Vienkārši var kaut kur sarunāt un patusēt.
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Vērotāja wrote:
Nora atrakstīja, ja vēlamies Račinski un citus - augusta pirmās brīvdienas - 6.,7.augusts.
Tādā laikā es arī varētu :D
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Tādā gadījumā lielais tuss notiek 6. augustā. Bet vai mēs taisam arī kādu pikniku tagad drīzumā?! Man nemaz nebūtu pretenziju uzcept kaut vai kādu desiņu ar labiem cilvēkiemjautrā bariņā. Pārrunāt garās ziemas notikumus. :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

MĀRIS wrote:Tādā gadījumā lielais tuss notiek 6. augustā. Bet vai mēs taisam arī kādu pikniku tagad drīzumā?! Man nemaz nebūtu pretenziju uzcept kaut vai kādu desiņu ar labiem cilvēkiemjautrā bariņā. Pārrunāt garās ziemas notikumus. :P
Jā, lielais tuss ar ornitologiem un atskaitēm par ligzdošanu utt notiek 6.-7.augustā.

Bet mazos "piknikus" varam rīkot kaut katras brīvdienas, kas mums var aizliegt? :D
Jautājums - Kad un kur?

Aūuu, Hildiņ, uzpīkstini Maz-ko-zinu, mēs viņu arī gribam redzēt :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Sandra L. wrote: Vai, lūdzu, karti ar šo vietu var ielikt?
Nosūtīju šo lūgumu NoraiR.
Hildina

Post by Hildina »

Vērotāja wrote:
MĀRIS wrote:Tādā gadījumā lielais tuss notiek 6. augustā. Bet vai mēs taisam arī kādu pikniku tagad drīzumā?! Man nemaz nebūtu pretenziju uzcept kaut vai kādu desiņu ar labiem cilvēkiemjautrā bariņā. Pārrunāt garās ziemas notikumus. :P
Jā, lielais tuss ar ornitologiem un atskaitēm par ligzdošanu utt notiek 6.-7.augustā.

Bet mazos "piknikus" varam rīkot kaut katras brīvdienas, kas mums var aizliegt? :D
Jautājums - Kad un kur?

Aūuu, Hildiņ, uzpīkstini Maz-ko-zinu, mēs viņu arī gribam redzēt :D
Baidos , ka viņai jūnijā viens lielāks pasākums - bet es darīšu zināmu ! Līdz augustam neesam aizrunājušās :D
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Saulains sveiciens vērotājiem un milzīgs Paldies par čaklo tērzēšanu un dalīšanos vērojumos!! Es ar' pa ziemu jūtos "iesēdējusies"... nekas nav pret tusēšanu "ugunskura dūmos". Tikai man tad nu jāmeklē "pavadātājs", jo sava transporta nav. Un Engurē patiesi neesmu bijusi. Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ģeogrāfs wrote:Saulains sveiciens vērotājiem un milzīgs Paldies par čaklo tērzēšanu un dalīšanos vērojumos!! Es ar' pa ziemu jūtos "iesēdējusies"... nekas nav pret tusēšanu "ugunskura dūmos". Tikai man tad nu jāmeklē "pavadātājs", jo sava transporta nav. Un Engurē patiesi neesmu bijusi.
Domāju, ka tuvāk nākot "pavedēju' jautājums tiks atrisināts.
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Vērotāja wrote:Man jau pašai ļoti patiktu šī vieta, bet cena... tas ir mīnuss :(
Pagāšgad, kad meklēju, biju tur iebraukusi. Nu ļoti patika, gluži kā brīvdabas muzejā.

http://www.booking.com/hotel/lv/viesu-n ... tal;ucfs=1&
:) Runājot par augusta saietu... It kā jau drusciņ vēl ir laiks padomāt un vienoties par summām un cenām. Mani attāli paziņas bija tur ģimenes pasākumā un atgriezās ļoooti apmierināti.
:D Pieņemu, ka šobrīd liela daļa forumiešu ir aizņemti ar dārza darbiem, tādēļ ne tik bieži ielūkojas Forumā un piedalās meklējumos un diskusijās.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”