P.s. Cik foršs penteris man sanāca, aš pašam jāsarkst!

Tēviņš padzen tēviņu, bet mātīti mātīte. Ja notiek tas, ko mēs negribam pat pieļaut domās, bet tā tīri teorētiski - ja nav Durbes, jaunajai mātītei cerības ir visi 99%Hildiņa wrote:Vispār jau Roberts nebija rupjš, bet stūma meiteni laukā ar plecu......tā kā 1% cerības atstādamsMāri, vai Tu par to platonisko pusi sakautrējies ?
Vērotāja wrote: Tēviņš padzen tēviņu, bet mātīti mātīte. Ja notiek tas, ko mēs negribam pat pieļaut domās, bet tā tīri teorētiski - ja nav Durbes, jaunajai mātītei cerības ir visi 99%
Tev labāk zināms - būs jātic !MĀRIS wrote:Vērotāja wrote: Tēviņš padzen tēviņu, bet mātīti mātīte. Ja notiek tas, ko mēs negribam pat pieļaut domās, bet tā tīri teorētiski - ja nav Durbes, jaunajai mātītei cerības ir visi 99%100 %
good morningLa Marie wrote:Mani vairāk uztrauca tas, ka bija ļoti labi pamanāms, ka Roberta kreisā kāja nav sadzijusi - viņš uz tās praktiski neatspiedās, stāvot ligzdā.
Cerams, ka sadzīs un neietekmēs barības iegūšanas kvalitāti pārāk daudz.
Hildiņ,atvaino,neredzēju,ka esi jau piefiksējusi datumu un ierakstījusi komentāruHildiņa wrote:5.februāris Labrīt ! Paldies ,Liz 01 par mierināšanu ! Arī es ceru, ka beigās viss būs labi - un,ja nebūs, tad tās nav beigas !
Dubults neplīst !mega2 wrote:Hildiņ,atvaino,neredzēju,ka esi jau piefiksējusi datumu un ierakstījusi komentāruHildiņa wrote:5.februāris Labrīt ! Paldies ,Liz 01 par mierināšanu ! Arī es ceru, ka beigās viss būs labi - un,ja nebūs, tad tās nav beigas !
I do not think that you do not want to see Durbe.MĀRIS wrote:Mīlīši! Ame, Liz01,...! Kāpēc Jūs domājat, ka es negribu redzēt Durbi?! Un kā vēl! Es tikai mēģinu izskaidrot savu redzējumu tiem faktiem, kurus es redzu. Tāpat, kā jebkurš šajā forumā gaidu ierodamies Durbes gredzenus un čupčiku ekrānā!!!!!!!!!![]()
![]()
Bet pagaidām...![]()