Es arī labprāt noskatīšos vēlreizVērotāja wrote:Paldies, DiānaĻoti gaidu šo filmu.

Es arī labprāt noskatīšos vēlreizVērotāja wrote:Paldies, DiānaĻoti gaidu šo filmu.
kā Jūs to zinat?Madara_Ozola wrote:Padalos ar kadru no putnu tēmas (Rīga).
Pelēkās vārnas mūžā šis bija pēdējais 18.novembris.
Emotion, tāpēc, ka vistu vanags šo vārnu apēda. Kas ir redzams Madaras fotogrāfijā un Madara pati to redzēja realitātē.Emotion wrote:kā Jūs to zinat?Madara_Ozola wrote:Padalos ar kadru no putnu tēmas (Rīga).
Pelēkās vārnas mūžā šis bija pēdējais 18.novembris.
Ja jau šie ir pieraduši pie "barotājas", tad noteikti kaut kā apmānīt šos var, jo tuvumā ļaujas.Made wrote:Stārķim ar lauzto spārnu laikam būs jāpalīdz visu mūžu, bet tam otram varbūt tikai vienu ziemu.. noķeršana jau arī laikam nav vienkārša lieta. Līgatnes dabas parkā varbūt ir iespēja..
Simba wrote:MĀRIS wrote:Ja man kaut kas par šo gadījumu būtu zināms, es šīs lapas būtu tā piebļāvis, ka pat anglis bez tulkošanas saprastu, par ko ir runa. Un ja godīgi, tad es pat nestādos priekšā, ko tādā situācijā darīt, ja zoodārzi jau apzvanīti.![]()
![]()
Noprecizēju - Turlavā tas ir. Turlavas pagasta pārvalde ir ļoti lielā lietas kursā, var tur interesēties, tikai šobrīd arī pagasta pārvalde neko neiespēj.
Varbūt ir kāda lauku sēta, kas var ziemā stallī paturēt?
Saprotu protams ornitologus, kas stāsta par dabīgajām atlasēm un to, ka baltie stārķi neizmirst, bet varbūt tomēr ir kāda iespēja kādu vietējo ierunāt vai jebko citu.