skaists kā RobčiksMaz-ko-zinu wrote:Nezinu, vai Robčiks, bet skaists.Emotion wrote:Robčiks ?MĀRIS wrote:Vispār bez gredzeniem!![]()

skaists kā RobčiksMaz-ko-zinu wrote:Nezinu, vai Robčiks, bet skaists.Emotion wrote:Robčiks ?MĀRIS wrote:Vispār bez gredzeniem!![]()
Mēs pa citām sadaļām maļamies diskusijās.mega2 wrote:Kur visi mūsu putnu zinātāji-pazinēji pazuduši???? Bija vai nebija Roberts--deguns bija dzeltens un gredzenu arī nebija???Un izskatījās stipri šokēts par ligzdas vizuālo izskatu,loģiski,sen nebija rādījies![]()
Man gan likās tieši otrādi--galīgi noliesējis,tievs palicis skraidot dāmai pakaļ,bet nu smuks bezgala,kas nu ir ,tas ir--kā nekā mūsējais,nemaz savādāk nevar būtMaz-ko-zinu wrote:Es varbūt gvelzīšu muļķības, droši labojiet. Aplamo priekšstatu labošana svarīgs izziņas elements.
Ja Roberts, tad jāsaka, ka labi atkopies pēc barošanas sezonas beigām. Vai varbūt tuvojas "kāzu laiks" un tāpēc viņš ir tik skaists kļuvis?
17:08 - pavisam tuvu ērgļa sauciens.
Meža pūce.Maz-ko-zinu wrote:17: 23 - kas tas bija?
Ir satumsis un tuvu ligzdai bija (man nesaprotami) kliedzieni, brēcieni. Ne cilvēks, cita dzīva būtne.
Protams, katrai putnu sugai ir gan atšķirīga dziesma, gan atšķirīgi saucieni - pūces nav izņēmumsMaz-ko-zinu wrote:Paldies, CerambyX!
Tik tuvu un skaļi nav gadījies dzirdēt. Kaut gan vienu no pūčveidīgiem vasarā bieži dzirdēju ap māju.
Vai dažādiem pūču veidiem saucieni atšķiras?