skaists kā RobčiksMaz-ko-zinu wrote:Nezinu, vai Robčiks, bet skaists.Emotion wrote:Robčiks ?MĀRIS wrote:Vispār bez gredzeniem!![]()
🔒Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Re: Jūras ērgļi Latvijā, 2015 (Durbe un Roberts)
Tas nav godīgi, visu dienu bija VLC ieslēgts un nekas nenotika, bet atlika man izslēgt kameru, un še tev!
Un atkal, paldies ame par video
Un atkal, paldies ame par video
Mēs pa citām sadaļām maļamies diskusijās.mega2 wrote:Kur visi mūsu putnu zinātāji-pazinēji pazuduši???? Bija vai nebija Roberts--deguns bija dzeltens un gredzenu arī nebija???Un izskatījās stipri šokēts par ligzdas vizuālo izskatu,loģiski,sen nebija rādījies![]()
No pirmā skata foruma bildēs - tas izskatās pēc Roberta
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
-
Vējš vītolos
Kraukļi fonā apspriež ērgļa vizīti 
Noskatījos video - teiktu, ka tas ir Roberts
Knābja forma un galvas forma ir Roberta.
16.11

16.11

17:08 ērgļa balss
17:08 Ērgļi sasaucas---precīzāk būtu,viens sauc 
-
Maz-ko-zinu
Es varbūt gvelzīšu muļķības, droši labojiet. Aplamo priekšstatu labošana svarīgs izziņas elements.
Ja Roberts, tad jāsaka, ka labi atkopies pēc barošanas sezonas beigām. Vai varbūt tuvojas "kāzu laiks" un tāpēc viņš ir tik skaists kļuvis?
17:08 - pavisam tuvu ērgļa sauciens.
Ja Roberts, tad jāsaka, ka labi atkopies pēc barošanas sezonas beigām. Vai varbūt tuvojas "kāzu laiks" un tāpēc viņš ir tik skaists kļuvis?
Man gan likās tieši otrādi--galīgi noliesējis,tievs palicis skraidot dāmai pakaļ,bet nu smuks bezgala,kas nu ir ,tas ir--kā nekā mūsējais,nemaz savādāk nevar būtMaz-ko-zinu wrote:Es varbūt gvelzīšu muļķības, droši labojiet. Aplamo priekšstatu labošana svarīgs izziņas elements.
-
Maz-ko-zinu
17: 23 - kas tas bija?
Ir satumsis un tuvu ligzdai bija (man nesaprotami) kliedzieni, brēcieni. Ne cilvēks, cita dzīva būtne.
Ir satumsis un tuvu ligzdai bija (man nesaprotami) kliedzieni, brēcieni. Ne cilvēks, cita dzīva būtne.
Last edited by Maz-ko-zinu on 03 Nov 2015 17:30, edited 1 time in total.
-
Maz-ko-zinu
mega2
Bagāta fantāzija arī ir izziņu virzošs elements
Visi lielie atklājumi ir sekas tam, ka kāds par to iedomājās un vēlāk pierādīja, ka tā tas ir. Izņemot tos, kas atklāti aiz pārpratuma, vannā guļot un... kad ābols uz galvas uzkrīt.
Bagāta fantāzija arī ir izziņu virzošs elements
Visi lielie atklājumi ir sekas tam, ka kāds par to iedomājās un vēlāk pierādīja, ka tā tas ir. Izņemot tos, kas atklāti aiz pārpratuma, vannā guļot un... kad ābols uz galvas uzkrīt.
Meža pūce.Maz-ko-zinu wrote:17: 23 - kas tas bija?
-
Maz-ko-zinu
Paldies, CerambyX!
Tik tuvu un skaļi nav gadījies dzirdēt. Kaut gan vienu no pūčveidīgiem vasarā bieži dzirdēju ap māju.
Vai dažādiem pūču veidiem saucieni atšķiras?
Tik tuvu un skaļi nav gadījies dzirdēt. Kaut gan vienu no pūčveidīgiem vasarā bieži dzirdēju ap māju.
Protams, katrai putnu sugai ir gan atšķirīga dziesma, gan atšķirīgi saucieni - pūces nav izņēmumsMaz-ko-zinu wrote:Paldies, CerambyX!
-
Maz-ko-zinu
CerambyX, man to grūti nosaukt par tipisku apdzīvotu vietu.
Grants ceļš, no kura aiziet piebraucamie ceļi uz viensētām. Pa starpām ir lauki, pļavas un arī meži.
Grants ceļš, no kura aiziet piebraucamie ceļi uz viensētām. Pa starpām ir lauki, pļavas un arī meži.
Izskatīju pavasara-vasaras bildes un tagad esmu absolūti pārliecināta, ka šodien ligzdā bija Roberts 
Jau kuro reizi pāršķirstot tēmu, vienmēr apstājos pie šīs fotogrāfijas. Laikam no visām sezonas bildēm, šī fotogrāfija man nez kādēļ ir vismīļākā. Un tajā pat nevar redzēt ērgļu "sejas", bet kaut kas fascinējošs ir putnu siluetos, kas vēro saullēktu virs viņu meža...
25.februāris, 8.20
Jau kuro reizi pāršķirstot tēmu, vienmēr apstājos pie šīs fotogrāfijas. Laikam no visām sezonas bildēm, šī fotogrāfija man nez kādēļ ir vismīļākā. Un tajā pat nevar redzēt ērgļu "sejas", bet kaut kas fascinējošs ir putnu siluetos, kas vēro saullēktu virs viņu meža...
25.februāris, 8.20
Skaistuminji. Es jau nojautu, ka Roberts. Juutu. Kaa ekstrasenss 
4.NOVEMBRIS. 7:10 Labs rīts,visiem! Tikko sāk aust gaismiņa,nevar vēl neko saskatīt,bet ļoti skaidri un skaļi sasaucas mūsu ērgļi,arī gaiļi pa starpu dzirdami un vēl visādi dīvaini trokšņi,čaboņa--vai nu ligzdā vai nu kaut kur tuvumā 
-
Maz-ko-zinu
08:12 - ērgļa balss.
-
Diāna Janušone
8:19 atkal dzirdams ērgļa sauciens