S15 tā ļoti glīti un ātri tekalē pa zemi, ik pa brīdim ieplešot skaistos spārnus.

Turu īkšķi par mazo sirsniņu!
La Marie wrote:Sunshine laikam ir "iefiltrējusies izredzēto" grupā.
Dzīvnieku sadalījumu slimnīcaMĀRIS wrote: P.s. Paldies par tulkojumu. Ja gribat pasmieties, varat palasīt kā to dara Tildes /kurš esot labāks par googles/ transformeris: "Sākās lietus, daži krusas, gaidot Džūdija ierasties Armory. Man bija jāsteidzas projām no kaimiņu dzīvoklī pēc SMS no Emm un Helēna teikt SE-15 bija pie zemes. Mēs iegājām no dzelzceļa līnijas Building 22 un devās tieši uz sienas pusi, kas man bija dota no ligzdas. Mums vajadzēja atrast 15 līdz tumsai. Pretējā gadījumā lapsas var dabūt vakariņas. Pēc neilgas meklēšanas pamanīju 15 tupēja uz zemajām krūma apmēram pusmetru no zemes, varēju redzēt tikai galvu un vai pusi ķermeņa. Kad tuvojos, viņš noplivināja pa krūmiem, un tad es saņēmu apmēram metra attālumā, viņš apvēlās uz muguras, paceļ abas kājas nagos izplatību, pacēla ugunīgas atvēra knābi ļoti intīmais skatiens. Es stādīju sevi ar viņu mierīgā veidā, pasniedza viņam somu neturoties ar saviem ieročiem un mierīgi pacēla viņu ar kājām. Salocīja spārnus un pozēja Džūdija ar fotogrāfiju. Ne reizi viņš nebija agresīvs vai izmisumā, tā bija tikai tāda laime, ka es varētu būt tik ciešā kontaktā ar tik skaistu būtni. Mēs aizvedām viņu uz ARH (dzīvnieku sadalījumu slimnīca), kur viņš paliks pa nakti. Viņa galvenais spalvas ir problēma, es ziņošu rīt pēc tam, kad veterinārārsts ir pārbaudījis."
Tieši tā sajūtos... kaut nu izdotos palīdzēt SE15 tikt galā ar to, kas nu viņam neļauj raiti augt...Sunshine wrote: Geoff Hutchinshon : ...tā bija tāda svētība, ka es varu būt tik ciešā kontaktā ar tik brīnišķīgu radību...
Sandra L., paldies... Un rentgens neko sliktu nav parādījis. Gaidīsim asins analīzi...Sandra L. wrote:... Geoff is going back there later this afternoon with some barramundi for SE15. Hopefully there will be another update later today."
...Saprotu, ka vetārsts apskatījis, rentgens uztaisīts, paņemtas asins analīzes, citi jaunumi būs vēlāk.