Ja kas, tad 14. man jau ir pa tuvu un saplānots. Es varu tikai 28. nov.!

Nu ja! Kas tad būs par atklāšanu, ja nav bijusi noslēgšanalianaliesma wrote:Sezona tak vispirms ir jānoslēdz...
Nē, Vērotāja Caurumā pa vidu starp Viktoriyu un Hildiņu bija man jābūt, bet es nez kāpēc aizspēros uz labo galda galu pie Raganiņas.Vērotāja wrote:Tajā caurumā pa vidu vēl trūkst LDF cilvēku
Nu ja, starp grupiņu kreisajā pusē un labajāMaz-ko-zinu wrote:Nē, Vērotāja Laikam tu domā to caurumu, kas noslēdz attēla kreiso trešdaļu? Tevi, starp citu, es arī tai bildē neatrodu blakus J. Č.Vērotāja wrote:Tajā caurumā pa vidu vēl trūkst LDF cilvēku
Paldies, lianaliesma par bildi. Gribas domāt, ka visiem ar to saistās labas atmiņas.
Šodien braucot arī divus tādus kokus ceļmalā redzēju, viens bija ļoti balts.Maz-ko-zinu wrote:Labvakar!
28. arī man izskatās cerīgs.
Tagad par ko citu. Šodien garajā ceļā uz Rīgu mani pārsteidza "ziedošie" koki. Daudzi koki izskatījās, kā pavasarī ābeles vai ziedošie ķirši pilni baltu "ziedu". Tuvumā gan tie vairs neizskatījās pēc ziediem, bet vai nu baltas izkaltušas lapas(?), varbūt sēklu pākstis(?). Manā sētā tādu nav. Droši vien nekas rets vai oriģināls, jo redzēju tādus kokus daudzviet. Varbūt neesmu dienas gaišajā laikā rudenī braukusi, vai kas cits liedza man to parādību pamanīt citus gadus, bet tā nu tas ir - esmu ieintriģēta un pārsteigta. Kurš var pateikt, kas tas bija?