Diskusijas

MĀRIS

Re: Diskusijas

Post by MĀRIS »

Vērotāja! Man liekas, ka vispirms vajag apzināt cilvēkus, kuri gribētu šo tikšanos, un uz viņu ierastos. Savādāk, man tāda sajūta, ka mēs divi vien varēsim satikties, un tad mums arī Dauderi nav vajadzīgi, aizbraukšu pie Tevis ciemos ar konfekšu kasti, un pa Duderu apkārtni pastaigāsim tāpat! :P
Ja kas, tad 14. man jau ir pa tuvu un saplānots. Es varu tikai 28. nov.! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Māri, jā, tā izskatās.
Tad laikam jāatliek saiets uz pavasari uz sezonas atklāšanu.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
MĀRIS

Post by MĀRIS »

Vēl pagaidīsim! Vai tad patiesi visi jau ir sasaluši?! Varbūt tomēr kāds sāks, un tad jau...! :P
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
Made

Post by Made »

Es neatbildu tāpēc, ka esmu nedisciplinēta un cenšos nekad neko neplānot. Pēdējā brīdī mēģinu saprast, vai viss rit uz iešanu :P
Bet citus man patīk pakacināt, lai tik viss notiek! :P
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Nu lūk, kad kāds pasaka, kad nevar - uzreiz viss top skaidrs par to, kad var...
Nu tad ir jāpošas uz 28. novembri.Tā ir sestdiena. Sezona tak vispirms ir jānoslēdz...

Es principā piesakos. Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

lianaliesma wrote:Sezona tak vispirms ir jānoslēdz...
Nu ja! Kas tad būs par atklāšanu, ja nav bijusi noslēgšana :lol:

Nu tad sākam skaitīties:
Pasākuma laiks un vieta:

28.novembris, sestdiena, muzejs Dauderi Rīgā, laiks aptuveni no kādiem 13 līdz apmēram 19 vai 20 (laiks japrecizē)
Maksa par pasākumu - sanāksim, saskaitīsimies un sadalīsim uz dalībnieku skaitu. Bet jāzin vai esam līdz 25 vai vairāk kā 25. (sk.pāris komentārus augstāk Dauderu darbinieka atbildi)

1. Māris
2. lianaliesma
3. Made - nedisciplinētā
4. Vērotāja
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Lai raitāk skaitās, var skaitīt pēc bildes! :lol:

Image
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Made

Post by Made »

Neticas, ka mēs to paveicām :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Tajā caurumā pa vidu vēl trūkst LDF cilvēku :D
Made

Post by Made »

Es te pa vidu par zobārstiem :P
Ja šis sižets jau ir bijis, tad atvainojos. Apbrīnojami, ko gan cilvēks spēj - kaut nu vairāk tas būtu sirds virzienā :)

https://vimeo.com/15184546
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Labvakar!
28. arī man izskatās cerīgs.
Tagad par ko citu. Šodien garajā ceļā uz Rīgu mani pārsteidza "ziedošie" koki. Daudzi koki izskatījās, kā pavasarī ābeles vai ziedošie ķirši pilni baltu "ziedu". Tuvumā gan tie vairs neizskatījās pēc ziediem, bet vai nu baltas izkaltušas lapas(?), varbūt sēklu pākstis(?). Manā sētā tādu nav. Droši vien nekas rets vai oriģināls, jo redzēju tādus kokus daudzviet. Varbūt neesmu dienas gaišajā laikā rudenī braukusi, vai kas cits liedza man to parādību pamanīt citus gadus, bet tā nu tas ir - esmu ieintriģēta un pārsteigta. Kurš var pateikt, kas tas bija?
Made

Post by Made »

Maz-ko-zinu, vai tie būtu šie? Redz, mežā no attāluma man pat izskatījās pēc lieliem mēnesenes zariem, bet tuvumā ir pūkainas skaras. Nevar no tām fotogrāfijām pievilkt un speciāli es to nenobildēju - cik trāpījās kopējā kadrā. Nezinu, jāiet draugos apmeklēt, varbūt kāds botāniķis nobildējis.. ak, varbūt te DD ir? bet kā tad nu meklēt... :roll:

(varbūt jāieraksta tēmā Augi)

Image

Image
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Made, nezinu. Dažiem kokiem izskatījās, kā tev otrā attēla mazajā taisnstūrī. Arī lieli augsti koki. Bet citur - nu gluži, kā pavasarī ziedošs ķirsis vai ābele. Arī siluetā līdzīgi. Cik nu var no braucoša auto saredzēt. :?
P.S. Tu man labu ideju pameti - man draugos ir mežsargs, jautāšu viņam.
Maz-ko-zinu

Post by Maz-ko-zinu »

Vērotāja wrote:Tajā caurumā pa vidu vēl trūkst LDF cilvēku :D
Nē, Vērotāja Caurumā pa vidu starp Viktoriyu un Hildiņu bija man jābūt, bet es nez kāpēc aizspēros uz labo galda galu pie Raganiņas. :lol:
Laikam tu domā to caurumu, kas noslēdz attēla kreiso trešdaļu? Tevi, starp citu, es arī tai bildē neatrodu blakus J. Č. :?:
Paldies, lianaliesma par bildi. Gribas domāt, ka visiem ar to saistās labas atmiņas.
Saule

Post by Saule »

Uz pasākumu jebkurā novembra sestdienā mēs piesakamies, tātad 2 cilvēki Saule un Māris, lūdzu piefiksējiet mūs. Man jau sen ir vēlme paskatīties Ulmaņa vasaras rezidenci un būs prieks atkal visus redzēt.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Maz-ko-zinu wrote:
Vērotāja wrote:Tajā caurumā pa vidu vēl trūkst LDF cilvēku :D
Nē, Vērotāja Laikam tu domā to caurumu, kas noslēdz attēla kreiso trešdaļu? Tevi, starp citu, es arī tai bildē neatrodu blakus J. Č. :?:
Paldies, lianaliesma par bildi. Gribas domāt, ka visiem ar to saistās labas atmiņas.
Nu ja, starp grupiņu kreisajā pusē un labajā :D
Mana mugura redzama otrā no kreisās puses, tajā raibajā blūzē.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Pasākuma laiks un vieta:

28.novembris, sestdiena, muzejs Dauderi Rīgā, laiks aptuveni no kādiem 13 līdz apmēram 19 vai 20 (laiks japrecizē)

Maksa par pasākumu - sanāksim, saskaitīsimies un sadalīsim uz dalībnieku skaitu. Bet jāzin vai esam līdz 25 vai vairāk kā 25.
(sk. Dauderu darbinieka atbildi -
Par izmaksām - pasākumiem ar dalībnieku skaitu līdz 25 telpu noma ir 20 EUR / h; 26 - 50 personām - 30 EUR /h, par fotografēšanas atļauju pasākuma laikā - 1,42 EUR, par filmēšanas - 2,85 EUR.)

1. Māris
2. lianaliesma
3. Made
4. Vērotāja
5. Maz-ko-zinu
6. Saule
7. Māris (Saule)
VIKTORYja

Post by VIKTORYja »

Pasākuma laiks un vieta:

Maksa par pasākumu - sanāksim, saskaitīsimies un sadalīsim uz dalībnieku skaitu. Bet jāzin vai esam līdz 25 vai vairāk kā 25. (sk.pāris komentārus augstāk Dauderu darbinieka atbildi)

1. Māris
2. lianaliesma
3. Made - nedisciplinētā
4. Vērotāja[/quote]
Lūdzu pievienojet mani arīīīī! :P MADE,jasaņemas un jabrauc,es esmu tev parāda ar uzlīme :oops: .Kaut tev nav ledusskapja var arī pie spogulīša pielikt :lol: Ļoti grības tevi redzēt, ka arī visus pazīstamus :P :P
Zinta

Post by Zinta »

Pievienojos sarakstam Zinta
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Maz-ko-zinu wrote:Labvakar!
28. arī man izskatās cerīgs.
Tagad par ko citu. Šodien garajā ceļā uz Rīgu mani pārsteidza "ziedošie" koki. Daudzi koki izskatījās, kā pavasarī ābeles vai ziedošie ķirši pilni baltu "ziedu". Tuvumā gan tie vairs neizskatījās pēc ziediem, bet vai nu baltas izkaltušas lapas(?), varbūt sēklu pākstis(?). Manā sētā tādu nav. Droši vien nekas rets vai oriģināls, jo redzēju tādus kokus daudzviet. Varbūt neesmu dienas gaišajā laikā rudenī braukusi, vai kas cits liedza man to parādību pamanīt citus gadus, bet tā nu tas ir - esmu ieintriģēta un pārsteigta. Kurš var pateikt, kas tas bija?
Šodien braucot arī divus tādus kokus ceļmalā redzēju, viens bija ļoti balts. :) Žēl, nebija fotoaparāta līdzi.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”