Durbē es neredzēju agresijas, t.i. ja tā bija Durbe!

Jūs redzēj! Jūs viss redzēj, ka višš bij manā ligzdā!!!

Vai tad šeit ir vēl kāds video kuru apspriest? Mēs vienkārši izsakām savu redzējumu, versiju, bet kura no viņām ir pareizā - to tikai Dievs zin.Vērotāja wrote:Liekas, ka mēs esam skatījušies dažādus video
Es arī sliecos vairāk domāt šādi. Jo mēs tā īsti neredzējām, kas ir aiz kadra. Svešais tika padzīts, Roberts atlidoja.Un Durbe diez vai tā uzreiz tik draudzīgi sarunātos ar svešu ērgli.mega2 wrote:Kad Durbe tuvojas, svešais bailēs pieliecas, ierauj galvu un aizbēg. Durbe ielec smagi, kā demonstrējot īpašumtiesības.
Pēc tam svešais aplido loku un atgriežas uz zara, Durbe sastingst un sāk īdēt - "lasies ar labu, kamēr neesi dabūjis pa purnu".
Vēlāk Durbe panāk tuvāk un ieslīpi iegriezusi galvu atkal īd.14:45Kaut kur daļēji es piekrītu Tev,Vērotāj,bet mana doma tāda,kad svešais tiek padzīts,viņš tiešām izlaiž loku un piezemējas uz augšējā zara--Durbes reakcija--paskatījās un viss....Pēc tam bija koka trīce un pēc manām domām piezemējās Roberts,padzīdams svešo un tikai tad,redzot savu draudziņu Durbīte sāka čalot aiz laimes,jo viens ērglis tā satricināt to egli nevarēja.....Nu tās jau ir tikai versijas par tēmu,kas būtu,ja.......kas to lai zin,kas notiek aiz kameras acs?????
Man arī tā šķita...mega2 wrote:Pārskatiet vēlreiz to video,kas ilgst 7:28 un 4:03 sāk pamatīgi kustēties egle,kaut arī svešais tur jau sēdēja----liekas,ka Robis izrāda īpašumtiesības gan uz ligzdu,gan uz Durbi
Un vēl to pierāda Durbes acu skatiens un galvas grozīšana svešinieka padzīšanas brīdī - vienu brīdi viņa skatās augšā uz zaru, kas ir aiz ligzdas, kamerai priekšā, nākamajā jau uz citu zaru - no kameras pa labi.mega2 wrote:Pārskatiet vēlreiz to video,kas ilgst 7:28 un 4:03 sāk pamatīgi kustēties egle,kaut arī svešais tur jau sēdēja----liekas,ka Robis izrāda īpašumtiesības gan uz ligzdu,gan uz Durbi