No FB -
Intervija ar Slaido Džimu...
Jautājums: Paldies, ka sēdi kopā ar mums šodien...
Es gribēju piedalīties intervijā, pirms viņi maina manu vārdu. Zirgi ganībās teica, ka to nomainīs uz kaut ko dīvainu, kā piemēram, M2015 vai C-3PO. Tad tie pasmējās un aizgāja.
J: Vai Tev patīk vārds Slaidais?
Jā, tas gan nav mans īstais vārds, bet man patīk. Esmu ar aerodinamisku uzbūvi, speciāli ātrumam un zvejošanai. Mans Vecais bija tiešām kārns. Ja viņš pagriezās ar sāniem, tad varēja redzēt tikai viņa knābi.
J: Kāds ir Tavs īstais vārds?
Džims. Man liekas, tas būtu forši, ja mani sauktu par Slim Jim / Slaido Džimu. Zirgi zirgojās, kad es viņiem to pateicu. Viņi teica, lai es uzmanos ar „Copy White Claws” (
ironija par autortiesībām, jo šosezon vairākos Amerikas ērgļu fonda tiešraides saitos ir norādes visām fotogrāfijām no tiešraidēm pievienot atsauci „All Cam Images: © 2015 American Eagle Foundation, http://www.eagles.org”). Es īsti nezinu, ko viņi ar to domāja.
J: Es redzu, Te vēl nav pilnībā baltās raksturīgās krāsas.
Nav gan. Tomēr, mana aste ir pabalējusi! (Slaidais izvērsa astes spalvas). Tas iekrāsojums nebūs vairs pārāk ilgi. Man bija jāpārliecina Herieta, ka tas nav tetovējums. „Nekādu tetovējumu un pīrsingu šajā ligzdā, zēn!” viņa teica.
J: Un tā, Tu atlido un satiec visslavenāko ērgleni pasaulē, skaisto Herietu...
Jā, es nezināju, ka viņa ir tik slavena. Man pateica zirgi, tie vienmēr ir lietas kursā. Kad Herieta gulēja, es apskatīju viņas facebook profilu. Wow! Viņa ir topā! Kad es nākošā rītā to pateicu, viņa nokāra galvu un sāka raudāt. Kopš tā laika es viņu uzmundrinu.
J: Ko Tu domā par ligzdu?
Man tā patīk! Viņi ir uzinstalējuši televizorus divos kokos! Harieta saka, tās ir kameras... es nezinu, kas tas ir. Mums vajag kabeli. Tad es varēšu skatīties manu mīļāko filmu „Mammas izklaide”. Man tā patīk. Tajā ir slaveno ērgļu klipi. Harieta teica, arī viņa ir tajā filmā. Man patīk (Slaidais ieķiķinās.)
J: Izskatās, ka Tu un Herieta veiksmīgi veidojat attiecības!
Jā, mēs sēžam kokā sānu pie sāna, un rītos dziedam visas viņas iemīļotās dziesmas. Viņa sēž man blakus un iedunko man sānā. Es nezinu, kāpēc... varbūt tā viņa praktizē savas karatē prasmes. Viņa saka, „olas!olas!olas!”, bet man labāk brokastīs patīk zivs.
J: Ko Tu domā par saviem faniem?
Hm, man ir fani? Vai es viņus varēšu redzēt savā TV? (Ieķiķinās)
LL tulkojums