Man pašam sētā barotava stāv no rudens līdz pavasarim. Ir atbraukuši cilvēki un teikuši - 'bet viņi taču aptaisa visas malas"! Bet es sētā visu ziemu viņos klausos! /Maziņākos, kā Tavā bildītē./

Mīļā! Tu ļoti labi zini, ko Mazais Princis teica. Būs jāatstāj uz palodzes, bet vai Tavi labumi tad sasniegs adresātu? Vai arī sāc atradināt kamēr vēl nav ziema, un ir iespēja to izdarīt mazāk sāpīgi /viņai/ nepametot Zūziņu likteņa varā.Jamsis wrote: Mani tikai satrauc ziema, tumši vakari un rīti, viņa pie manis lido tikai pa gaismu, bet ziemā gaišajā laikā esmu darbā....
Nu re! Tas jau man patīk!MĀRIS wrote:Bet es taču te nenācu meklēt lielās dzīves patiesības! Es šeit nācu paskatīties uz putniņiem!![]()
Bija palicis prātā, ka Tūle arī vienreiz tikās ar vanagu, bet nevaru atrast. Jebkurā gadījumā šī tikšanās Tūlei neradīja problēmas.Emotion wrote:Patiesībā domājot par vakardienas nelaimīgo video un ....kā nepaveicās Stefītei un ....cik ļoti, ļoti Durbertiņam ir noveicies...jo viņš tik ilgi mazs būdams diennaktīm tika atstāts viens un neapsargāts. Jeb jāsaka paldies labvēlīgai ligzdas atrašanās vietai, kur īpaši daudz nemājo pārējie plēsīgie putni. Joprojām grūti samierināties ar dzīves netaisnību. Nesaprotu kapēc lielie putni nesargā savus bērnus.
lūk, tāpēc domāju, ka šajā gadījumā vanags savus spēkus pārvērtēja, jo skatoties pirmo uzbrukumu Stefai, brīdī, kad vanags uzklupa ērgļu meitenei, vanags nesteidzās viņu novakt, vnk sēdēja viņai virsū un izskatījās vīlies tā, ka pat nesaprata ko darīt, jo tomēr Stefa bija lielāka par vistu. Un diemžēl, piekrītu, ka šis vanags izklaidējās mēģinot novākt ērgļu meiteni. Ne jau barības pēc. Šoreiz pievienošos jocīgajiem, ka kādu pārīti šo plēsoņu jau gan mierīgi varētu izšaut. Cik zinu, viņi nav aizsargājamie putni atšķirībā no jūras ērgļiem.MĀRIS wrote:Atbilde uz jautājumu, kāpēc vecāki neaizstāvēja savus mazuļus ir vienkārša - viņu nav tuvumā. Vistu vanags arī nav pašnāvnieks, un neuzbruks stiprākam putnam, jo mazais ērglis tomēr ir lielāks par vistu vanagu.