Un vispār es likos mierā visu laiku (reizes trīs tik ieminējos, ka man tā liekas meitene, vairāk man interesēja zivjērgļu dzimums, jo tur bija putra), bet tagad man interesē patiešām vienkāršs jautājums, kāpēc nevar?
Neviens jau nespiež. Mēs tikai piedāvājam savu palīdzību, ja problēma tik ilgā analīžu rezultātu sagatavošanā ir tīri finansiāla.Murkjelis wrote:
Ar suņiem un kaķiem ir mazliet savādāk. Ir lietas, kas jāievēro ņemot suņu vai kaķu puiku, vai meiteni. Nekas tur emocionāli neatšķiras, vienkārši ir lietas, kas jāievēro. Bērniem skaidrs, ka būtiski kaut vai, lai zinātu, kādas krāsas sedziņu uz raudzībām nestSaviem ģimenes locekļiem (ieskaitot dzīvniekus) viss ir būtiski - arī vārds. Bet mūsu putniem...nu, nemainīsies nekas no tā vai ir Durberts vai Durbertīne, vai Zīļuka vai S59. Tīri cilvēciskošana un ziņkāres apmierināšana, nekas vairāk. Ko es ar to gribēju teikt - viss, protams, ir jauki un nekas nav nosodāms, BET šis tomēr nav mūsu privātais kantoris, kur mēs varam regulēt satiksmi, pamatojoties uz - a es ziedoju tieši tam! Pieņemu, ka daudz kam citam daudz vairāk vajag līdzekļus. Piemēram, domājams, ka visiem būs pilnīgi vienalga kāda dzimuma putns ir atrasts ar lauztu spārnu. Svarīgi būs vai ir pieejams rehabilitācijas centrs un speciālisti, kas par to parūpēsies. Tāpēc nav korekti spiest uz to, kas maksā, tas pasūta mūziku.
Lūk! Bet vai viņiem tas ir tik svarīgi? Ja atnāks kāds speciālists un pateiks,jā, mums tas ir ļoti būtiski, jo : tālāk paskaidrojums uz vairākiem punktiem (jo man kā nezinātniskam cilvēkam šobrīd nav nekādas piesaistes, kur pieturēties, kāpēc šī informācija būtu vitāli nepieciešama), tad es mainīšu savu attieksmiMade wrote:Es nezinu, kāpēc man tas nav vienalga, neprotu paskaidrot, bet man nebūtu žēl tiešraides putnu analīzēm, kas ir svarīgi man, bet tāpat arī pārējiem, ja tas ir svarīgi pētniekiem.