Personīgi man ir ļoti interesanti pašai palasīt LK forumu, papriecāties par viņu trāpīgajiem kadriem un video, novērtēt, ka mums sāk parādīties arī savi video un arī trāpīgi novērojumi, bet ir garlaicīgi, kad redzu tos materiālus dublējoties šeit 1:1. Tas liekas attaisnojami, ja ir "pievienotā vērtība" - doma tiek turpināta vai kritizēta, vai papildināta. Es jau te neesmu tik ilgi, tāpēc atvainojos, ka oponēju.
Tomēr no LK forumiešiem esmu vērojusi lielu cieņu pret ierakstiem šeit - viņi ir papūlējušies iespēju robežās iztulkot savu tekstu.
Domāju, ka foruma valodas noteikšana ir jāņem vērā. Tikpat labi to var noteikt kā daudzvalodu.
Bet es laikam vēlētos latvisku forumu un ne jau tāpēc, ka nezinu valodas vai neprotu iztulkot.
Safri83 - jā, tas būtu interesanti - tāds daudzvalodu forums. Man patīk arī krieviski sazināties. Bet visu nosaka tās mājas kārtība, kurā esam ciemos (šajā dabasdati.lv lapā) - arī LK forumā, kura valoda noteikta angliskā, neesmu redzējusi ierakstus citā valodā.
Tāpēc uzskatu - visu nosaka foruma organizētāju un nevis apmeklētāju viedoklis. Organizētāji var ieklausīties, bet izlemj viņi.