Man liekas, ka rakstītais teksts ir nepareizi izprasts.Dziesma 108 wrote: ↑23 Jul 2023 12:56PALDIES , Mega 2 !mega2 wrote: ↑23 Jul 2023 12:03
Sveiki!
Nu,kā jau bija gaidāms-domas dalās-ja visas dienas garumā komentē notikumus ligzdā,tad ērglēni kaut kā jāidentificē-es nosaucu par vecāko un jaunāko,@liznm LK forumā viņus dēvē pēc dzimuma-puika un meitene(viņš un viņa)-grūti ir meklēt vecuma atšķirības tikko iepazītiem ērgļu jaunuļiem,bet lai nu paliek...
Par vārdu došanu es vispār paklusēšu (katru gadu viens un tas pats)-lai nāk cilvēki no YT čata (kas tur redzami pirmo reizi) ar saviem vārdu variantiem un komentē forumu-es no šī visa distancēšos-paldies tiem,kas lasīja un lai veicas tiem,kas turpinās!![]()
Jūs ļoti labi rakstāt . Un interesanti lasīt Jūsu piezīmes par notikumiem Mildas ligzdā.
Ja kādam nepatīk ērglēnu apzīmējumi , tas cilvēks vienkārši parāda savu Ego .
Mums visiem vajadzētu cienīt un novērtēt citu cilvēku darbu .
Jo tas ir SIRDS darbs !![]()
Visiem ir skaidrs ko domāja mega, rakstot Jaunākais un Vecākais.
Vienkārši visa domu apmaiņa ir par to, ka ir radies juceklis.
Mēs neredzējām kā aug ērglēni, tāpēc nav objektīvu rādītāju un tagad ērglēnus dažādi cilvēki sauc visādos vārdos, kuri bieži ir pretrunīgi. Tāpēc ir divi varianti - vai nu visiem vienoties un saukt vienādi vai arī katrs nodefinē kuru kā sauks un tā arī sauc. Vienkārši ieliek vienu komentāru - es šo ērglēnu saukšu tā, šo tā

! Dziesma108, domu apmaiņa nav aizrādījumi, nav EGO un nebija NEVIENA vārda par to, ka kādam nepatīk!!! Vienkārši ir diskusija, lai būtu saprotams, kurš ērglēns kā tiks saukts. Tas arī viss.
megas darbs un rakstītais tiek cienīts un nevajag te radīt konfrontāciju no nekā.