Kāds apgalvo pretējo?
Tieši tā sajūtos - ka nevajadzētu saukt pēc vecuma, jo to nekādi nevaram droši zināt. Tikai varam tā pieņemt.
Tieši tā. Nav jēgas saspringt par tēmu, kurā nav datu, lai to argumentētu.Lianaliesma wrote: ↑23 Jul 2023 06:58 Tieši tā sajūtos - ka nevajadzētu saukt pēc vecuma, jo to nekādi nevaram droši zināt. Tikai varam tā pieņemt.
MSanmaelo
now i saw the episode with the fish in the morning at 5:14. the boy got the fish and FLEW out together with Voldis. the girl flew in 1 s later and was looking for the fish... now she got the mallard
MSanmaelo
... or the girl got the fish and the boy was left empty-handed. ... i'm not certain of them....
Jā, tas ir Voldis.Lianaliesma wrote: ↑23 Jul 2023 11:10 5.13 Nez, tas bij Voldis vai Milda, kas atnesa zivtiņu P.S. Liekas gan, ka Voldis.
Flora
No rīta zivi dabūja pirmais, tagad pīles mazuli otrais, vismaz abiem kas tika guziņās
Sveiki!Vērotāja wrote: ↑23 Jul 2023 10:43Tieši tā. Nav jēgas saspringt par tēmu, kurā nav datu, lai to argumentētu.Lianaliesma wrote: ↑23 Jul 2023 06:58 Tieši tā sajūtos - ka nevajadzētu saukt pēc vecuma, jo to nekādi nevaram droši zināt. Tikai varam tā pieņemt.
Pirmais un Otrais. Vai arī vārdi, ja cilvēkiem tā labāk patīk.
No čata:Lianaliesma wrote: ↑23 Jul 2023 11:47 Interesanti, ka šogad mums nav tik viegli saskatīt atšķirības ērglēnos, jo neesam tiem varējuši izsekot līdzi augšanas periodā.
MSanmaelo
now i saw the episode with the fish in the morning at 5:14. the boy got the fish and FLEW out together with Voldis. the girl flew in 1 s later and was looking for the fish... now she got the mallard
MSanmaelo
... or the girl got the fish and the boy was left empty-handed. ... i'm not certain of them....
PALDIES , Mega 2 !mega2 wrote: ↑23 Jul 2023 12:03
Sveiki!
Nu,kā jau bija gaidāms-domas dalās-ja visas dienas garumā komentē notikumus ligzdā,tad ērglēni kaut kā jāidentificē-es nosaucu par vecāko un jaunāko,@liznm LK forumā viņus dēvē pēc dzimuma-puika un meitene(viņš un viņa)-grūti ir meklēt vecuma atšķirības tikko iepazītiem ērgļu jaunuļiem,bet lai nu paliek...
Par vārdu došanu es vispār paklusēšu (katru gadu viens un tas pats)-lai nāk cilvēki no YT čata (kas tur redzami pirmo reizi) ar saviem vārdu variantiem un komentē forumu-es no šī visa distancēšos-paldies tiem,kas lasīja un lai veicas tiem,kas turpinās!![]()