BDrieliņi wrote: ↑18 Jun 2022 21:33
...
Foruma veidotāji manā izpratnē ir aktīvie foruma rakstītāji.
Protams, tā arī ir. Savulaik arī es tāda biju. Un pamazām jaunie kļūst aktīvie. Dodam vietu jaunajiem.
Kur ir tie forumieši, kad vajadzīga palīdzība tēmas rakstīšanā! Kur ir tie cilvēku tūkstoši, kas reģistrējušies forumā...
Forums un komentāri tajā ir brīvprātīga lieta, bet man arī patiktu, ja YT čatotāji rakstītu forumā.
Kur esat Jūs, kad rakstītājiem ir grūti, vajadzīga palīdzība un atbalsts!
Šo ne visai saprotu... Esam visi šeit brīvprātīgie vērotāji un komentētāji. VISI. Kāds atbalsts tieši tika gaidīts?
Paldies, bet no Jums neviens nepajautāja, kā tika iedoti vārdi ērglēniem. Tikai tika sadots ar pātagu tā, ka atjēgties vēl joprojām nevaru. Vērotājai visu paskaidroju e-pastā. Saņēmu atvainošanos, bet tagad lasot šo saprotu, ka tā nav atvainošanās...
Piekrītu, ka Vērotāja pārāk asi uztvēra, bet vai tad argumenti nav saprotami?
Ja es nesarakstos ar PM, neeju čatā, un tad kāds ieraksta -
mēs izlēmām... Neviens taču neiebilst, ja YT čats nolemj dot vārdu kādam putnam un to savā čatā tā arī sauc. Bet forums nav čats.
Nu ir taču jocīgi, jo to izlemšanu nevaru nekur atrast/izlasīt/uzzināt. Un tā bija arī kādā iepriekšējā gadā, kad par to runājām. Bija tikai forumiešu lūgums - pateikt, ka ir doma nosaukt putnu tā un tā, vai citiem ir citi priekšlikumi, jeb varam palikt pie šāda vārda. Elementāra pieklājība.
Tas nekas, ka smagā darbā, esam atveduši uz Latviju ārzemniekus, potenciālos ziedotājus...
Mjā... Tieši ar to nodarbojos pa šiem gadiem - paplašināju tēmu loku, papildināju tēmas, piesaistīju LK forumiešus... Brīvprātīgi.
BDrieliņi wrote: ↑18 Jun 2022 21:33Vērotāja, Lianaliesma, Māri!
Jūs man bijāt autoritātes, bet diemžēl esmu ļoti vīlusies visā. Kārtējo reizi man iedurts duncis mugurā.
Atvainojos, ka neesmu piepildījusi kāda cerības.
P.S. Tas tā, pa jokam. Nevēroju tiešraides kāda cita labad, bet gan savam priekam.