Vērotāja wrote:Mežs izskatās tāds brikšņains. Vai nebija smagi? Cik lielus attālumus nostaigājāt?
500 m pa taisno ir kaut kur pa vidu aiz šī "nemeža" (mēs iegājām pa labo pusi).
Slapja, vietām iestiegoša stiga, nelielas grāvtiņas, liels klajš lauks ar atsevišķiem kokiem (lieliem veciem ozoliem), kurā cirsti krūmi un iestādītas eglītes (vietām dzeltē un slīkst ūdenī, jo ir grambās), atlikušie krūmu stumbeņi kopā ar nocirsto stāvu pārvilkušies ar augsto zāli un īsti nevar zināt, kur liec kāju. To "mīnu lauku" pat neizdevās labi nobildēt, arī nevienu eglīti. Cieta meža zeme ar alkšņu rindu pa "senas vecupes" vietai līdzīgu "krastu" vienu gabaliņu bija tāda līksme! (pirmais foto atceļā pēc ozola grupas bildēm - priekšā jaunaudzes klajums). Pēc tam jau slīkšņa atkal līdz ligzdas kokam, pie kura zemē apsūnojuši nolūzuši zari.
Bilžu man ir maz, tikai no pirmās ligzdas (eh, bija grūti un es tāpat jau vilkos astē, ja ne Māris, kas mani ganīja, un Simba, kas panāca pretī, es būtu tīri apmierināta arī ar to jaunaudzi, tur varētu ilgi klumburēt un fočēt). Vienā būtu jāsaskata aļņa (?) pēda un vēl mani ieinteresēja rudās noskaņas uz baltās bērza mizas. Pie nenobildētajām eglītēm ir nenobildēts sēnēm apaudzis celms (nesanāca laika veltīt liekas 5 minūtes uzmanības) un sarkans saulriets aiz koku stumbriem zupas laikā (jau tumšs bija).
Lieliska diena! Prieks bija satikties un iepazīt arvien no jauna jau zināmos cilvēkus un kur nu vēl četri līdz šim nesatiktie!
Man šodien nebūs vairs laika forumam un arī datoram jauna programmatūra un es esmu apjukusi arī darbā ar bildēm, tāpēc ielikšu, kā ir, arī tās, ko būtu varbūt palabojusi vai nelikusi, bet nu nav laika vairs domāt.
te ir bildes
https://failiem.lv/u/36mff88d
Kā jūs domājat, kas te tiek mērīts?