Šodien Latvijas prezidents izsludinājis likumu, kas aizliedz izmantot savvaļas dzīvniekus cirkā un atrakcijās ar dzīvnieku piedalīšanos jau no jūlija vidus.

Skaidrs, ko domājiVērotāja wrote:Šajā kontekstā biju domājusi lekcijas par ligzdošanas sezonas rezultātiem.Made wrote:Par pievienoto vērtību nepiekrītuVarbūt nesaprotu, ko Tu ar to domāji....
Jo sezona vēl nav beigusies, mazuļi vēl ligzdās.
Made, es domāju, ka mēs - tieši tik, cik mēs tur vēlamies būt - arī gribētos cerēt, ka būsim. Jo galvenais jau ir vēlme. Un vēlmi var piepildīt arī pie tieši tik maza un silta bariņa, kāds mēs tur šobrīd vācamies.Made wrote:
Es iedomājos visu ko citu, ko dod tusiņš, turklāt Engurē. Es gan tāda čābīga talkotāja, bet man patīk, ka mēs tur kaut ko pastrādājām. Pagājušajā vasarā tur bija krāšņs pasākums ar filmēšanu un filmām un daudzām prezentācijām, bagātīgu galdu un daudziem dalībniekiem. Iespējams, ka šoreiz būs "kamerpasākums", bet arī tādam var būt īpaša smeķe. Ar Jāni Ķuzi vienmēr interesanti pabiedroties (es skatītos vēlreiz tās pašas fotogrāfijas, ko viņš rādīja pērn) un arī vietējie kadri tur interesanti. Māte daba un ezers visā krāšņumā
Es nepiesakos tāpēc, ka var pēdējā brīdī nojukt, bet faktiski jau velk uz tādu pastrādāšanu, pačupošanos un arī pavientuļošanos dabā. Katrreiz no tusiņiem pārrodos bagātāka ar sirsnīgākām sajūtām par cilvēkiem, ar kuriem tiku runājusies vai vairāk pavērojusi
Simba wrote:Laba diena visiem
Pavasarī bija krietns bariņš, kas vēlējās apvienot lietderīgo ar patīkamo - foršo vērotāju tikšanos un orhideju ziedu skaistumu Engurē. Tad nu ir tā - 8.jūlijs būtu tas datums, kad varētu iemēģināt gan vienu, gan otruTas, kas no mums ir vajadzīgs, ir saskaitīšanās, lai zinām, cik esam un ko Engure mums tad var piedāvāt gan no talkas, gan no izklaides.
Māri, palabo lūdzu, ja ko esmu par daudz vai par maz pateikusi
Vērotāja, 8.jūlijsMĀRIS wrote:Čau, Mīlīši!![]()
Simba jau ļoti precīzi visu uzrakstīja - datums un vieta. Tā vismaz, cik es atceros, pie d.e. tusā palika tā noruna. Ko es esmu "savārījis" - ieminējos Jānim Ķ., kurš atzīmēja savā kalendārā šo dienu priekš mums. Daļēji arī Engures bāzē apmešanās ir sarunāta, arī darbiņu Roberts Šiliņš apsolīja mums izdomāt. Viņu interesē cik mēs apmēram būsim, lai zinātu, ar ko var rēķināties. Nu tas tā - lielos vilcienos. Tālāk jau sākas organizēšana, un tur es "paceļu ķepiņas"!![]()
Jā, jā, paturi un palolo šo sajūtu!Vērotāja wrote:Nupat tv noskatījos Forestu Gampu.... Pēc pēdējo 3 nedēļu notikumiem, šī filma bija kā svētība, kā attīrīšanās. Tik ģeniāla, tik sirdsgudra.
Eh, varbūt tomēr savīkšīties uz Enguri? Daba un jauki cilvēki taču arī svētība, vai ne?
Labdien! Paldies par informācijuHildiņa wrote:Labrīt ! Šodien LTV 1 atkārtoti rāda dok. filmu " Ērgļu Uģis " - 13.25.
Raganiete, doma nav aizmirsta.Raganiete wrote: Labdien! Paldies par informāciju![]()
Šajā sakarībā atļaušos uzrakstīt domu,kas ir jau forumā cilāta,bet vienmēr aizmirstaDomāju,ka būtu ļoti vērtīgi un interesanti ,ja mēs varētu saorganizēties braucienam,lai klātienē paskatītu šos izglābtos putnus un cilvēkus,kas tur darbojas.Varbūt arī tur mūsu kopā būšana būtu ļoti jauka.
Nesen skatīju informāciju par šo rehabilitācijas staciju,ja neko nejaucu,tad tur pat iespējams pieteikt ekskursijas.Vērotāja wrote:Raganiete, doma nav aizmirsta.Raganiete wrote: Labdien! Paldies par informāciju![]()
Šajā sakarībā atļaušos uzrakstīt domu,kas ir jau forumā cilāta,bet vienmēr aizmirstaDomāju,ka būtu ļoti vērtīgi un interesanti ,ja mēs varētu saorganizēties braucienam,lai klātienē paskatītu šos izglābtos putnus un cilvēkus,kas tur darbojas.Varbūt arī tur mūsu kopā būšana būtu ļoti jauka.
Sezonas laikā Uģis Bergmanis ir ļoti aizņemts. Var mēģināt runāt tikai pēc sezonas beigām.
Bez tam, šī rehabilitācijas stacija ir tieši Uģa mājas pagalmā un tajā mīt viņa ģimene, tāpēc uzprasīšanās ciemos šādos apstākļos ir diezgan delikāta tēma.
Simba wrote:Labrīt
Forši
Nesanāks man tik skaista un korekta skaitīšana kā Vērotājai, bet man sanāk apmēram tā -
1. Jānis Ķuze
2. Māris
3. Simba
4. lianaliesma
5. Made (drīzāk jā, nekā nē)
6. Vērotāja domā, bet sliecas drīzāk tomēr par "jā"
Aģitēju par saraksta papildināšanu
Es tak zinu ...vienkārši apsolīju savējiem, ka būšu uz vietas, aizvedīšu - atvedīšu u.t.t., jo tas Pasažieru Vilciens tak pat vasarā brauc tik tādos laikos it kā zīdaiņus pārvadātu un pēdējais vilciens ap pusvienpadsmitiem aiziet, kad koncerti u.c. tik sākas, tas ir pilnīgs sviests ! Atceros, ka senos laikos pusvienos naktī bija pēdējais !Vērotāja wrote:d.e., braucam! Daba Engurē ir vienreizēja un tie skaistie zirgi...