d.e. wrote:Iespējams, ka tā ir.Vērotāja wrote:Oi, domāju, ka šī tēma ir ļoti sarežģīta.d.e. wrote:
Delfi pārkāpj autortiesību un arī paši savus noteikumus !![]()
http://www.delfi.lv/about/copyright/
Vai tik nav tā, ka tiešraides saturs un tā atvasinājumi pieder Latvijas Dabas fondam?
Tomēr jebkurā gadījumā būtu korekti vismaz atsaukties uz konkrētā materiāla autoru. Cik esmu manījusi, visiem video, kas ir "atvilkti" šurp no citiem forumiem, tomēr vienmēr ir atsauce uz autoru.
i agree that the situation is not simple. the stream belongs to DD and we record their material. that is why i haven't made a fuss about this earlier.
/Es piekrītu, ka situācija nav vienkārša. tiešraide pieder DD un mēs ierakstām video viņu materiālu. tas ir iemesls, kāpēc neesmu satraukusies par šo agrāk.
however, recording and editing the videos involves so much learning and work nowadays that i think that we who make and upload the videos in Youtube deserve some credit for them. no-one may just copy them from the Youtube and label them theirs. that is not fair.
/ Tomēr, video ierakstīšana un rediģēšana mūsdienās pieprasa tik daudz mācīties un darboties, ka es domāju, mēs, kas augšupielādējam video Youtube, esam pelnījuši kādu kredītu par to. neviens nevar vienkārši nokopēt tos no Youtube un marķēt tos kā savējos. tas nav godīgi.
i have also seen that Delfi has take videos from Liz and labeled them their own. they also took my video of Durberta making a crash landing in 2015.
/Esmu arī redzējusi, ka Delfi marķē video no Liz kā savus. viņi arī paņēma manu video, kurā Durberta veica avārijas nosēšanos 2015. gadā.
i am satisfied now that they have changed the title back to mine and don't say that the video is theirs.
/ Es esmu apmierināta, ka šobrīd viņi ir mainījuši nosaukumu atpakaļ uz manu un nesaka, ka video ir viņu.
Tulkojuma korekcija - mod.LL