Feja wrote:Suns ar kakla siksnu, tātad kādam piederošs. Velk ne viņam domātas vakariņas uz māju.skarleta wrote:20.05
Un kas ir šis ?![]()
![]()
![]()
Tik tālu jau ir aizvilcis.![]()
Putnu un dzīvnieku barotavas pasaulē, 2016-2018
Re: Putnu un dzīvnieku barotavas pasaulē, 2016-2017
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
- Lianaliesma
20.februāris
Ko tādu nebija gadījies redzēt... zaļā dzilna nekustīgi nostāvēja barotavā 25 minūtes!
Kas to zina, cik ilgi jau pirms video uzņemšanas stāvējusi...
Ko tādu nebija gadījies redzēt... zaļā dzilna nekustīgi nostāvēja barotavā 25 minūtes!
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Knābis augšā uzsliets, nevar taču būt, ka vinā tā guļ
(lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
- Lianaliesma
Neesmu tam vēl pieķērusies...Vērotāja wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
Tā jautāju, tāpēc, ka ieraksts Tavā kontālianaliesma wrote:Neesmu tam vēl pieķērusies...Vērotāja wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
Bet ja nu izdomā, te ir labas instrukcijas http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 50#p499450
- Ligzdas gariņš
Vērotāj,liels lūgums,kad tev būs laiks vai nevari saprotamā latviešu valodā/kā ar VLC/pa solītim sataisīt instrukciju,lūdzuVērotāja wrote:Tā jautāju, tāpēc, ka ieraksts Tavā kontālianaliesma wrote:Neesmu tam vēl pieķērusies...Vērotāja wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)![]()
Bet ja nu izdomā, te ir labas instrukcijas http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 50#p499450
pirms laiciņa iemetu,bet kautčkas man neiet
http://s02.radikal.ru/i175/1702/9f/90d6ccb33cf4.jpg
- Ligzdas gariņš
Vāvere nezinu kur atrodas, bet viņas aste karājas no barotavas.Ligzdas gariņš wrote:![]()
Dabu nevar iemācīt. Viss notiek pēc dabas likumiem. Imis /Tālis/
- Ligzdas gariņš
kur saimniece tur ar asteMĀRIS wrote:Vāvere nezinu kur atrodas, bet viņas aste karājas no barotavas.Ligzdas gariņš wrote:![]()

Ligzdas gariņ, labi, uztaisīšu, bet tikai trešdien.Ligzdas gariņš wrote:[
Vērotāj,liels lūgums,kad tev būs laiks vai nevari saprotamā latviešu valodā/kā ar VLC/pa solītim sataisīt instrukciju,lūdzu![]()
pirms laiciņa iemetu,bet kautčkas man neiet/gribētos izprovēt,varbūt vēl kādam noderēs/
http://s02.radikal.ru/i175/1702/9f/90d6ccb33cf4.jpg
Bet paskatījos bildīti, Tu esi centusies atvērt igauņu adreses, tās uz PotPlayera neiet. Igauņi jāskatās uz VLC.
PotPlayers stādā tikai Youtube tiešraidēm. Atpakaļ patīt arī nevar. Bet principā var ierakstīt visu tiešraidi un pēc tam otrreiz pārakstīt gabalus, kuri interesē.
Neviens pleijeris nav ideāls, katrā ir kaut kas labs, kaut kas slikts
- Lianaliesma
To ierakstīju ar VLC.Vērotāja wrote:Neesmu tam vēl pieķērusies...lianaliesma wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
Tā jautāju, tāpēc, ka ieraksts Tavā kontā![]()
Paldies, būs jāpaprovē arī tas Potplayer
- Ligzdas gariņš
nau jau steiga,kad būs laiks tad arī taisiVērotāja wrote: Ligzdas gariņ, labi, uztaisīšu, bet tikai trešdien.
Bet paskatījos bildīti, Tu esi centusies atvērt igauņu adreses, tās uz PotPlayera neiet. Igauņi jāskatās uz VLC.
PotPlayers stādā tikai Youtube tiešraidēm. Atpakaļ patīt arī nevar. Bet principā var ierakstīt visu tiešraidi un pēc tam otrreiz pārakstīt gabalus, kuri interesē.
Neviens pleijeris nav ideāls, katrā ir kaut kas labs, kaut kas slikts
es mēģināju Youtube tiešraides vērt vaļā,bet negāja,tās adreses kas bildē es nevienu nemetu/nezinu kā viņas tur nokļuva/varbūt kautčko būšu saspaidījusi
Nezinu kas LK sarakstīts, es nelasīju. Varētu būt, ka tas var sajaukt galvu, jo tur vispār nekas nebija jāspaidaLigzdas gariņš wrote: nau jau steiga,kad būs laiks tad arī taisi![]()
es mēģināju Youtube tiešraides vērt vaļā,bet negāja,tās adreses kas bildē es nevienu nemetu/nezinu kā viņas tur nokļuva/varbūt kautčko būšu saspaidījusi
Ja esi saspaidījusi, izdzēs un ielādē no jauna.
Te uzrakstīju kā atvērt tiešaridi - http://www.dabasdati.lv/forums/viewtopi ... =21&t=3716
Lai netraucētu pārējiem, ja ir jautājumi, prasi tajā tēmā
- Ligzdas gariņš
ņigu ņeguskarleta wrote:11.00
Vāverēni![]()
- Ligzdas gariņš
- Ligzdas gariņš
savā barotavā vienreiz redzēju ka vidējais dzenis tik pat sastindzis bij ap 15min,tad virs barotavas vistu vanags laidelējās,lianaliesma wrote:20.februāris
Ko tādu nebija gadījies redzēt... zaļā dzilna nekustīgi nostāvēja barotavā 25 minūtes!![]()
mazputniņi jau laidelējās šurpam turpam/kad vanags bij prom/bet šis vienalga vēl sēdēja kā sastindzis,tik acu zīlītes brīžam kustināja
tur bieži klijāns ar vizīti nāk,varbūt no šā bij nobijies,slēpās...
te ir pierādījums:
https://www.youtube.com/watch?v=kSWLBpZcFDE