Feja wrote:Suns ar kakla siksnu, tātad kādam piederošs. Velk ne viņam domātas vakariņas uz māju.skarleta wrote:20.05
Un kas ir šis ?![]()
![]()
![]()
Tik tālu jau ir aizvilcis.![]()

Feja wrote:Suns ar kakla siksnu, tātad kādam piederošs. Velk ne viņam domātas vakariņas uz māju.skarleta wrote:20.05
Un kas ir šis ?![]()
![]()
![]()
Tik tālu jau ir aizvilcis.![]()
Neesmu tam vēl pieķērusies...Vērotāja wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
Tā jautāju, tāpēc, ka ieraksts Tavā kontālianaliesma wrote:Neesmu tam vēl pieķērusies...Vērotāja wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
Vērotāj,liels lūgums,kad tev būs laiks vai nevari saprotamā latviešu valodā/kā ar VLC/pa solītim sataisīt instrukciju,lūdzuVērotāja wrote:Tā jautāju, tāpēc, ka ieraksts Tavā kontālianaliesma wrote:Neesmu tam vēl pieķērusies...Vērotāja wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)![]()
Bet ja nu izdomā, te ir labas instrukcijas http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 50#p499450
Vāvere nezinu kur atrodas, bet viņas aste karājas no barotavas.Ligzdas gariņš wrote:![]()
kur saimniece tur ar asteMĀRIS wrote:Vāvere nezinu kur atrodas, bet viņas aste karājas no barotavas.Ligzdas gariņš wrote:![]()
Ligzdas gariņ, labi, uztaisīšu, bet tikai trešdien.Ligzdas gariņš wrote:[
Vērotāj,liels lūgums,kad tev būs laiks vai nevari saprotamā latviešu valodā/kā ar VLC/pa solītim sataisīt instrukciju,lūdzu![]()
pirms laiciņa iemetu,bet kautčkas man neiet/gribētos izprovēt,varbūt vēl kādam noderēs/
http://s02.radikal.ru/i175/1702/9f/90d6ccb33cf4.jpg
To ierakstīju ar VLC.Vērotāja wrote:Neesmu tam vēl pieķērusies...lianaliesma wrote: (lianaliesma, esi ielādējusi PotPlayer? Laba lieta, aizvakar ielādēju, man patīk, samērā ērts lietošanā.)
Tā jautāju, tāpēc, ka ieraksts Tavā kontā![]()
nau jau steiga,kad būs laiks tad arī taisiVērotāja wrote: Ligzdas gariņ, labi, uztaisīšu, bet tikai trešdien.
Bet paskatījos bildīti, Tu esi centusies atvērt igauņu adreses, tās uz PotPlayera neiet. Igauņi jāskatās uz VLC.
PotPlayers stādā tikai Youtube tiešraidēm. Atpakaļ patīt arī nevar. Bet principā var ierakstīt visu tiešraidi un pēc tam otrreiz pārakstīt gabalus, kuri interesē.
Neviens pleijeris nav ideāls, katrā ir kaut kas labs, kaut kas slikts
Nezinu kas LK sarakstīts, es nelasīju. Varētu būt, ka tas var sajaukt galvu, jo tur vispār nekas nebija jāspaidaLigzdas gariņš wrote: nau jau steiga,kad būs laiks tad arī taisi![]()
es mēģināju Youtube tiešraides vērt vaļā,bet negāja,tās adreses kas bildē es nevienu nemetu/nezinu kā viņas tur nokļuva/varbūt kautčko būšu saspaidījusi
ņigu ņeguskarleta wrote:11.00
Vāverēni![]()
savā barotavā vienreiz redzēju ka vidējais dzenis tik pat sastindzis bij ap 15min,tad virs barotavas vistu vanags laidelējās,lianaliesma wrote:20.februāris
Ko tādu nebija gadījies redzēt... zaļā dzilna nekustīgi nostāvēja barotavā 25 minūtes!![]()
Kas to zina, cik ilgi jau pirms video uzņemšanas stāvējusi...