Mega2, tas bija pigmejs pūcemega2 wrote:[/b] 7:57 kāds putniņš sauc....
Floridas ligzdās baltgalvju ērgļi gan lasa zarus, gan lauž zarus.Maz-ko-zinu wrote:Labvakar! Jauki notikumi ligzdāHildiņa wrote: Laikam vējā daudz lauztu zaru , ka tik dūšīgi nes ?![]()
Vai kādreiz nebija rakstīts, ka jūras ērgļi nelasa zarus, bet nolauž? Kādreiz pat varēja krakšķi dzirdēt. Man tāds priekšstats izveidojās un arī redzu, ka tiek nesti svaigi nolauzti zari.
Palabojiet, ja maldos.
Paldies, La MarieLa Marie wrote:Floridas ligzdās baltgalvju ērgļi gan lasa zarus, gan lauž zarus.Maz-ko-zinu wrote:Labvakar! Jauki notikumi ligzdāHildiņa wrote: Laikam vējā daudz lauztu zaru , ka tik dūšīgi nes ?![]()
Vai kādreiz nebija rakstīts, ka jūras ērgļi nelasa zarus, bet nolauž? Kādreiz pat varēja krakšķi dzirdēt. Man tāds priekšstats izveidojās un arī redzu, ka tiek nesti svaigi nolauzti zari.
Palabojiet, ja maldos.
Mana pašreizējā novērotāja pieredze (maziņā) ir, ka lasa zarus jaunie ērgļi (M15, piemēram), bet lauž - pieredzējušie un varenie (Herieta).
Droši vien, ka mūsējie arī dara abējādi.
Pirms tam bija ļoti spēcīgs vējš, es pat skaņu izslēdzu, jo palika auksti, darbojoties pie datora ar fonā atstātu ligzdu. Kamera arī raustījās un gļukoja.Hildiņa wrote:15.15 Man kamera vairs nerāda....laikam tumša diena. Vakar ap šo laiku tikai šovs sākās !
Hildiņa wrote:15.15 Man kamera vairs nerāda....laikam tumša diena. Vakar ap šo laiku tikai šovs sākās !
Viky wrote:''Mīļā, Tev kaut kas ar frizūru nav kārtībā.....''
..ļauj es pielabošu''
Redzēju, bet pakautrējos pieminēt, uz video kadriem datums redzams...vainīga...mega2 wrote:
... Un vēl,liekas,ka vajadzētu palabot datumu uz tā video--tas fakts notikās 26.11. nevis 27.11.--savādāk varam saputroties,jo 27.11.viņi vispār nebija ligzdā....es par ames ielikto video![]()