Diskusijas

Sandra L.

Re: Diskusijas

Post by Sandra L. »

Es šopriekšpusdien ieklikšķinājos, bet vēl sarakstā neparādās. Laikam NoraR šodien aizņemta.
Ja kāds no Vidzemes nepiesakās tādēļ, ka nav transporta, tad mašīnā pāris vietas brīvas Valmieras vai Vidzemes šosejas tuvumā.
mega2

Post by mega2 »

Simba wrote:Starp citu, Made, vai Tu nedosies uz pasācienu?
Feja arī nav pieteikusies?
Mega2 laikam minēja, ka netiek?

Kuru vēl mēs varam pakužināt? :D Palīdziet, atgādiniet man, vecajai galvai :)

Starp citu, Simbas auto vēl joprojām ir tukšs kā izslaucīts :P Esmu jau lepna kurzemniece un gan jau aizbraukšu arī vienītī, bet ja kāds ir tikpat lepns, tad muļķīgi būs vairākiem lepnajiem tādā vienītī braukt :lol:
Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņa :lol: Bet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti) :P Vēl jau mūsu daudz palicis-Murkjelis,Tālis,Emotion,abas Sandras,Saulene,Kaimiņiene,Ligzdas gariņš,gan jau vēl kādu aizmirsu :roll:
Made

Post by Made »

Paldies, Simba!
Es laikam gaidu pēdējo brīdi, kad vairs nevar nepieteikties :lol:
Pēdējos gados cenšos nekur neko nesolīt, jo bieži neesmu turējusi vārdu un tad papildkreņķis, ja sasolīts.
Bet nodoms ir tur tikt. Tiesa, uz pagājušo tusu arī tāpat taisījos un pat tikt bija vieglāk, un tāpat nez kāpēc paliku mājās..
Simba, es Tavā mašīnā pa kluso "turu vietu" (sekoju, vai kāds nenoceļ) tāpat vēl nepieteikusies :P
Simba

Post by Simba »

Mega, piedod, es jau teicu, ka griba sasaukt liela, bet varēšana (atmiņa) nekāda :lol:
Ceru, ka mega2 nosauktais saraksts atsauksies, lai tā tusētāju blice mums ir pilnīgāka :P

Un Mades domu gājiens man arī patīk :D Vismaz vienā vietā Tev vieta rezervēta :P
Vērotāja

Post by Vērotāja »

mega2 wrote: Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņa :lol: Bet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti) :P Vēl jau mūsu daudz palicis-Murkjelis,Tālis,Emotion,abas Sandras,Saulene,Kaimiņiene,Ligzdas gariņš,gan jau vēl kādu aizmirsu :roll:
mega, ja iesēdies mašīnā turp un ar mašīnu atvizinies atpakaļ, nav taču tik traki tālu. Un nav jau jāpaliek pa nakti, mēs, d.e. mašīnā braucošie, brauksim vakarā atpakaļ.
mega, gribētos ar tevi iepazīties. Ļoti simpatizē tava humora izjūta :D Vai esi no Rīgas? Varbūt tomēr izdomāsi pievienoties?
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Par kāda jūras ērgļa izglābšanu no purva ezera dūņām:
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/swinoujs ... 63857.html
Kaimiņiene

Post by Kaimiņiene »

mega2 wrote:

Starp citu, Simbas auto vēl joprojām ir tukšs kā izslaucīts :P Esmu jau lepna kurzemniece un gan jau aizbraukšu arī vienītī, bet ja kāds ir tikpat lepns, tad muļķīgi būs vairākiem lepnajiem tādā vienītī braukt :lol:
Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņa :lol: Bet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti) :P Vēl jau mūsu daudz palicis-Murkjelis,Tālis,Emotion,abas Sandras,Saulene,Kaimiņiene,Ligzdas gariņš,gan jau vēl kādu aizmirsu :roll:
Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...
Sandra L.

Post by Sandra L. »

Kaimiņiene wrote: Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...
Kaimiņiene, turpceļu varam apvienot, bet atpakaļ braucu nākamajā dienā.
Kaimiņiene

Post by Kaimiņiene »

Sandra L. wrote:
Kaimiņiene wrote: Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...
Kaimiņiene, turpceļu varam apvienot, bet atpakaļ braucu nākamajā dienā.
Paldies par piedāvājumu, bet man vēl māsēnam ir dzimšanas diena, kur jāaizbrauc apsveikt, tātad braukšana ar savu mašīnu nav lepnība, bet nepieciešamība, lai visu izdarītu.
NoraR

Post by NoraR »

Uz pasākumu pieteikušies:
1. lianaliesma (1 augšstāva gulta rezervēta)
2. MĀRIS
3. Sunshine +2
4. Madara_Ozola (1 augšstāva gulta rezervēta)
5. Jamsis +1
6. La Marie (1 augšstāva gulta rezervēta)
7. d.e.
8. Raganiete (1 augšstāva gulta rezervēta)
9. Saule +1
10. skarleta +1
11. Simba (1 augšstāva gulta rezervēta)
12. summerkid
13. Vērotāja
14. ladida
15. Ģeogrāfs
16. Florans
17. Sandra L. +1

Kopā: 23 cilvēki
Visas augšstāva gultas rezervētas!

Reģistrācijas forma pasākumam 6.augustā Engurē (lūdzu reģistrēties līdz 1. augustam): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām... :(
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ģeogrāfs wrote:Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām... :(
Vai domātas naktsmājas pasākumā?
Emotion

Post by Emotion »

Kaimiņiene wrote:
mega2 wrote:

Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...
es ar dikti, dikti grib. Siekala līdz zemei, bet tādā gadienā ....man vajag tuvumā kādu dzemdībiestādi :lol:
Emotion

Post by Emotion »

Ģeogrāfs wrote:Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām... :(
a telti kā alternatīvu nevar??
Murkjelis

Post by Murkjelis »

mega2 wrote:

Tradīcijas acīmredzot ir nelaužamas manā gadījumā :D
Ar domām būšu Engurē, ar smaguma centru Rīgā :lol:
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Ģeogrāf, mieru tikai mieru, es, ļoti iespējams, braukšu vakarā prom, ja būs transports, kas aizvizina, un mana gulta paliks brīva. Ja tomēr palieku, nekas, sastumsim gultas kopā un sarūmēsimies vairāki... :D
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Esmu mierīga kā pitons... ;)
Bet, ja nopietni, paldies par līdzdalību risinājuma meklējumos.
Un tādā gadījumā piesakos uz vietu Simbas auto (ja drīkst).
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ģeogrāfs wrote:Esmu mierīga kā pitons... ;)
Bet, ja nopietni, paldies par līdzdalību risinājuma meklējumos.
Un tādā gadījumā piesakos uz vietu Simbas auto (ja drīkst).
Ģeogrāf, man ir rezervēta istaba viesu namā Mazā Kaija. Tā kā vienalga nepalikšu pa nakti, varu nomainīt vārdu uzvārdu un atdot tev to rezervāciju.
(norezervēju vēl pirms pasākuma izziņošanas, bet tagad vienalga plānoju atteikties)

https://secure.booking.com/myreservatio ... =email_map
Ģeogrāfs

Post by Ģeogrāfs »

Paldies, Vērotāja. Iespējams, ka tā arī būs jādara.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Ģeogrāfs wrote:Paldies, Vērotāja. Iespējams, ka tā arī būs jādara.
Ja esi izlēmusi, uzraksti man uz meilu verotaja@inbox.lv savu īsto vārdu un uzvārdu, lai varu nomainīt.
Numuriņā ir divas gultas, ja kas.
Numurs 35 euro, brokastis 7 euro.

Image
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”