Diskusijas
Re: Diskusijas
Es šopriekšpusdien ieklikšķinājos, bet vēl sarakstā neparādās. Laikam NoraR šodien aizņemta.
Ja kāds no Vidzemes nepiesakās tādēļ, ka nav transporta, tad mašīnā pāris vietas brīvas Valmieras vai Vidzemes šosejas tuvumā.
Ja kāds no Vidzemes nepiesakās tādēļ, ka nav transporta, tad mašīnā pāris vietas brīvas Valmieras vai Vidzemes šosejas tuvumā.
Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņaSimba wrote:Starp citu, Made, vai Tu nedosies uz pasācienu?
Feja arī nav pieteikusies?
Mega2 laikam minēja, ka netiek?
Kuru vēl mēs varam pakužināt?Palīdziet, atgādiniet man, vecajai galvai
Starp citu, Simbas auto vēl joprojām ir tukšs kā izslaucītsEsmu jau lepna kurzemniece un gan jau aizbraukšu arī vienītī, bet ja kāds ir tikpat lepns, tad muļķīgi būs vairākiem lepnajiem tādā vienītī braukt

Paldies, Simba!
Es laikam gaidu pēdējo brīdi, kad vairs nevar nepieteikties
Pēdējos gados cenšos nekur neko nesolīt, jo bieži neesmu turējusi vārdu un tad papildkreņķis, ja sasolīts.
Bet nodoms ir tur tikt. Tiesa, uz pagājušo tusu arī tāpat taisījos un pat tikt bija vieglāk, un tāpat nez kāpēc paliku mājās..
Simba, es Tavā mašīnā pa kluso "turu vietu" (sekoju, vai kāds nenoceļ) tāpat vēl nepieteikusies
Es laikam gaidu pēdējo brīdi, kad vairs nevar nepieteikties

Pēdējos gados cenšos nekur neko nesolīt, jo bieži neesmu turējusi vārdu un tad papildkreņķis, ja sasolīts.
Bet nodoms ir tur tikt. Tiesa, uz pagājušo tusu arī tāpat taisījos un pat tikt bija vieglāk, un tāpat nez kāpēc paliku mājās..
Simba, es Tavā mašīnā pa kluso "turu vietu" (sekoju, vai kāds nenoceļ) tāpat vēl nepieteikusies

Mega, piedod, es jau teicu, ka griba sasaukt liela, bet varēšana (atmiņa) nekāda
Ceru, ka mega2 nosauktais saraksts atsauksies, lai tā tusētāju blice mums ir pilnīgāka
Un Mades domu gājiens man arī patīk
Vismaz vienā vietā Tev vieta rezervēta 

Ceru, ka mega2 nosauktais saraksts atsauksies, lai tā tusētāju blice mums ir pilnīgāka

Un Mades domu gājiens man arī patīk

mega, ja iesēdies mašīnā turp un ar mašīnu atvizinies atpakaļ, nav taču tik traki tālu. Un nav jau jāpaliek pa nakti, mēs, d.e. mašīnā braucošie, brauksim vakarā atpakaļ.mega2 wrote: Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņaBet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti)
Vēl jau mūsu daudz palicis-Murkjelis,Tālis,Emotion,abas Sandras,Saulene,Kaimiņiene,Ligzdas gariņš,gan jau vēl kādu aizmirsu
mega, gribētos ar tevi iepazīties. Ļoti simpatizē tava humora izjūta

Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Par kāda jūras ērgļa izglābšanu no purva ezera dūņām:
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/swinoujs ... 63857.html
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/swinoujs ... 63857.html
-
Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...mega2 wrote:Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņaSimba wrote:Starp citu, Made, vai Tu nedosies uz pasācienu?
Starp citu, Simbas auto vēl joprojām ir tukšs kā izslaucītsEsmu jau lepna kurzemniece un gan jau aizbraukšu arī vienītī, bet ja kāds ir tikpat lepns, tad muļķīgi būs vairākiem lepnajiem tādā vienītī braukt
Bet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti)
Vēl jau mūsu daudz palicis-Murkjelis,Tālis,Emotion,abas Sandras,Saulene,Kaimiņiene,Ligzdas gariņš,gan jau vēl kādu aizmirsu
Kaimiņiene, turpceļu varam apvienot, bet atpakaļ braucu nākamajā dienā.Kaimiņiene wrote: Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...
-
Paldies par piedāvājumu, bet man vēl māsēnam ir dzimšanas diena, kur jāaizbrauc apsveikt, tātad braukšana ar savu mašīnu nav lepnība, bet nepieciešamība, lai visu izdarītu.Sandra L. wrote:Kaimiņiene, turpceļu varam apvienot, bet atpakaļ braucu nākamajā dienā.Kaimiņiene wrote: Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...
Uz pasākumu pieteikušies:
1. lianaliesma (1 augšstāva gulta rezervēta)
2. MĀRIS
3. Sunshine +2
4. Madara_Ozola (1 augšstāva gulta rezervēta)
5. Jamsis +1
6. La Marie (1 augšstāva gulta rezervēta)
7. d.e.
8. Raganiete (1 augšstāva gulta rezervēta)
9. Saule +1
10. skarleta +1
11. Simba (1 augšstāva gulta rezervēta)
12. summerkid
13. Vērotāja
14. ladida
15. Ģeogrāfs
16. Florans
17. Sandra L. +1
Kopā: 23 cilvēki
Visas augšstāva gultas rezervētas!
Reģistrācijas forma pasākumam 6.augustā Engurē (lūdzu reģistrēties līdz 1. augustam): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
1. lianaliesma (1 augšstāva gulta rezervēta)
2. MĀRIS
3. Sunshine +2
4. Madara_Ozola (1 augšstāva gulta rezervēta)
5. Jamsis +1
6. La Marie (1 augšstāva gulta rezervēta)
7. d.e.
8. Raganiete (1 augšstāva gulta rezervēta)
9. Saule +1
10. skarleta +1
11. Simba (1 augšstāva gulta rezervēta)
12. summerkid
13. Vērotāja
14. ladida
15. Ģeogrāfs
16. Florans
17. Sandra L. +1
Kopā: 23 cilvēki
Visas augšstāva gultas rezervētas!
Reģistrācijas forma pasākumam 6.augustā Engurē (lūdzu reģistrēties līdz 1. augustam): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām... 

Vai domātas naktsmājas pasākumā?Ģeogrāfs wrote:Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām...
es ar dikti, dikti grib. Siekala līdz zemei, bet tādā gadienā ....man vajag tuvumā kādu dzemdībiestādiKaimiņiene wrote:Es vēl neesmu izlēmusi, jo ir kapu svētki, nezinu kā saplānošu. Man ir braucamais, maršruts Cēsis- Sigulda- Rīga-Engure, vakarā atpakaļ uz Rīgu. Domāju...mega2 wrote:Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņaSimba wrote:Starp citu, Made, vai Tu nedosies uz pasācienu?
Bet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti)

a telti kā alternatīvu nevar??Ģeogrāfs wrote:Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām...
Tradīcijas acīmredzot ir nelaužamas manā gadījumāmega2 wrote:
Nu vispār,neesmu bildusi ne vārdiņaBet,jā nesanāks(priekš manis stipri par tālu un ilgu viss tas pasāciens,bet gribētos jau ļoti)

Ar domām būšu Engurē, ar smaguma centru Rīgā

- Lianaliesma
Ģeogrāfs wrote:Labdien! Laikam tomēr nāksies atteikties no dalības pasākumā, jo esmu palikusi bez naktsmājām...
Ģeogrāf, mieru tikai mieru, es, ļoti iespējams, braukšu vakarā prom, ja būs transports, kas aizvizina, un mana gulta paliks brīva. Ja tomēr palieku, nekas, sastumsim gultas kopā un sarūmēsimies vairāki...

Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Esmu mierīga kā pitons...
Bet, ja nopietni, paldies par līdzdalību risinājuma meklējumos.
Un tādā gadījumā piesakos uz vietu Simbas auto (ja drīkst).

Ģeogrāf, man ir rezervēta istaba viesu namā Mazā Kaija. Tā kā vienalga nepalikšu pa nakti, varu nomainīt vārdu uzvārdu un atdot tev to rezervāciju.Ģeogrāfs wrote:Esmu mierīga kā pitons...![]()
(norezervēju vēl pirms pasākuma izziņošanas, bet tagad vienalga plānoju atteikties)
https://secure.booking.com/myreservatio ... =email_map
Paldies, Vērotāja. Iespējams, ka tā arī būs jādara.
Ja esi izlēmusi, uzraksti man uz meilu verotaja@inbox.lv savu īsto vārdu un uzvārdu, lai varu nomainīt.Ģeogrāfs wrote:Paldies, Vērotāja. Iespējams, ka tā arī būs jādara.
Numuriņā ir divas gultas, ja kas.
Numurs 35 euro, brokastis 7 euro.