Skaistulis....sandra3006 wrote:20.20 negredzenots ērglis ligzdā!

20.31...Aizlido
Skaistulis....sandra3006 wrote:20.20 negredzenots ērglis ligzdā!

Ļoti skaists ērglis.
 Ļoti skaists ērglis.

gribētos jau gan,bet spriežot pēc astes zīmējuma - nau visssandra3006 wrote:Šis negredzenotais ērglis man lika aizdomāties!
Vai tas nebija Roberts??

Kaut kas šķita pazīstams.
Cik atceros Roberts bija bez gredzeniem! Jāiet skatīt pagājušā gada Robertu?

Man pirmā doma arī bija -ROBIS atgrieziessandra3006 wrote:Šis negredzenotais ērglis man lika aizdomāties!
Vai tas nebija Roberts??

Kaut kas šķita pazīstams.
Cik atceros Roberts bija bez gredzeniem! Jāiet skatīt pagājušā gada Robertu?

Nu tas nav godīgi!
  Nu tas nav godīgi!  Visu dienu ligzdā pilnīgs klusums(izņemt rīta cēlienu,kad mazputniņi taisīja trādi rīdi)
 Visu dienu ligzdā pilnīgs klusums(izņemt rīta cēlienu,kad mazputniņi taisīja trādi rīdi)  Un te pašā vēlā vakarā,še tev-ierodas skaistulis!
 Un te pašā vēlā vakarā,še tev-ierodas skaistulis!  Nu smuki jau viņi visi ir bez gala, tie lielie putni
 Nu smuki jau viņi visi ir bez gala, tie lielie putni  

Šķiet, ka tomēr nav.Raganiete wrote:Ja nu tomēr Roberts?
Ļoti gribētos, lai ir Roberts, bet man neizskatās pēc Roberta. Protams, bez gredzeniem var tikai spekulēt.Raganiete wrote:Ja nu tomēr Roberts?

Kas tas bija par serveri, kurš tā izdarījies?
 Kas tas bija par serveri, kurš tā izdarījies?Serveris - Photobucket.La Marie wrote: p.s. Sunshine, skatījos bildes no gada sākuma, meklējot Roberta astes tuvplānu, un pamanīju, ka Tavas liktās bildes teju visas vairs nav redzamas...Kas tas bija par serveri, kurš tā izdarījies?