Diskusijas
Re: Diskusijas
Esmu pie darba datora, situācija tā pati - IE un Chrome nerāda, Mozilla un Yandex rāda.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Esmu pie Ābola tipa datora, izmantoju Safari un Chrome - neviens no tiem nerāda. Visas programmas un sistēma updeitota.Vērotāja wrote:Esmu pie darba datora, situācija tā pati - IE un Chrome nerāda, Mozilla un Yandex rāda.

Būs kāds "globāls kukainis".

Nav kukainis. Tad nerādītu ne ar vienu pārlūku, bet ar Mozillu un Yandexu taču visus video redz.La Marie wrote:Esmu pie Ābola tipa datora, izmantoju Safari un Chrome - neviens no tiem nerāda. Visas programmas un sistēma updeitota.Vērotāja wrote:Esmu pie darba datora, situācija tā pati - IE un Chrome nerāda, Mozilla un Yandex rāda.
Būs kāds "globāls kukainis".
Forumā ievietotā video attēlošanas versija ir novecojusi un nav savienojama ar Eiropas/Amerikas pārlūkprogrammu uzturēto video attēlošanas sistēmu - PPAPI.
Bet ir savienojama ar Krievijā uzturēto video attēlošanas sistēmu (Mozilla, Yandex) - NPAPI.
(tautas valodā runājot, kā kādreiz televizijai bija PAL un Sekam formāti, apmēram tā. Tas forumā integrētais video attēlošanas pleijeris palicis no veciem laikiem, bet pārlūkos integrētais vairs "neredz" to. Tas nav atkarīgs kādu operētājsistēmu lietojam, bet kādu pārlūku.)
Skatīsimies, ko varam darīt lietas labā.
IT speciālistam vienkārši jānomaina forumā intergrētais plejeris uz jaunāku versiju un tas ir vissNoraR wrote:Skatīsimies, ko varamdarīt lietas labā.

Kamēr forumieši karo ar pleijeriem, tikmēr es pastāstīšu par savu cīņu ar putniem galvā un visām no tā izrietošām sekām 
Stāsts sekojošs: eju uz noliktavu, kurai vārti ir lielie paceļamie, bet ne ar durvīm vai automātiskie, bet pašam jācilā un tādējādi apvienošanas kārtībā ar svarcelšanu var padarboties. Vīriešiem viegla lieta, bet mēs, vājās un trauslās sievietes, esam izbrēkušas, lai priekš mums blakus liek lāpstu, kuras kātu ātri var palikt zem tiem smagajiem vārtiem un tad ar pieliekšanos ieiet. Īsāk sakot - vārti smagi bez jēgas.
Taču! Šodien noliktavā izrādās ir iemitinājies mazputniņš (strazdu bērns izskatījās). Ārā netiek, ēst, dzert nav, dzīvošana nekāda. Paskatos es uz viņu, viņš uz mani un abi kopā nosecinam, ka mana lāpstas sistēma viņam ir pie kājas un ārā viš pa turieni nelidos. Punkts! Nu labi, es kā labs cilvēks, (bet slims ar putniem), domāju shēmas - jāceļ augstāk vārti. Kā jau minēju - džekiem viens pīpis. Bet meitenēm... Bet ko nedarīsi cēla mērķa labad. Uzstutēju kaut kur augstāk ar piepūstiem vaigiem, bet nu izdodas. Bet vajag vēl, jo putns lidinās gar griestiem un pat nedomā skatīties uz to, kas ir kaut kur apakšpusē. Jāceļ vēl. Jākāpj uz 4 saliktām un ļodzīgām riepām... Un par 30 cm (nenositoties) izdodas pacelt vēl augstāk. Spēka kapacitāte ir pārsniegta par kārtu. Ko putns? Vēl joprojām paliek pozīcijā - ej dillēs! Nu neko, bēdīga iekāpju auto, papļāpāju pa telefonu par darba jautājumiem, pie sevis domāju - ir bruka vai nav... Un tad mazais knariņš iztipina uz grīdas tieši zem vārtiem
Pagaidu vēl drusciņ un jā - ir! Izlidoja cietumnieks brīvībā
Secinājumus jau izdarīju iepriekš, žvārgojošās riepas jau ir tikai tāds sīkums tam visam pa vidu, bet tas dunduks, kam putni ir diagnoze, tagad ir priecīgs par gandrīz iegūtu bruku, putnu slimības saasinājumu un pašu galveno rezultātu - brīvībā izlaistu putniņu
Parastie mirstīgie jau nesapratīs, kam tad vēl lai stāsta, ja ne šeit?

Stāsts sekojošs: eju uz noliktavu, kurai vārti ir lielie paceļamie, bet ne ar durvīm vai automātiskie, bet pašam jācilā un tādējādi apvienošanas kārtībā ar svarcelšanu var padarboties. Vīriešiem viegla lieta, bet mēs, vājās un trauslās sievietes, esam izbrēkušas, lai priekš mums blakus liek lāpstu, kuras kātu ātri var palikt zem tiem smagajiem vārtiem un tad ar pieliekšanos ieiet. Īsāk sakot - vārti smagi bez jēgas.
Taču! Šodien noliktavā izrādās ir iemitinājies mazputniņš (strazdu bērns izskatījās). Ārā netiek, ēst, dzert nav, dzīvošana nekāda. Paskatos es uz viņu, viņš uz mani un abi kopā nosecinam, ka mana lāpstas sistēma viņam ir pie kājas un ārā viš pa turieni nelidos. Punkts! Nu labi, es kā labs cilvēks, (bet slims ar putniem), domāju shēmas - jāceļ augstāk vārti. Kā jau minēju - džekiem viens pīpis. Bet meitenēm... Bet ko nedarīsi cēla mērķa labad. Uzstutēju kaut kur augstāk ar piepūstiem vaigiem, bet nu izdodas. Bet vajag vēl, jo putns lidinās gar griestiem un pat nedomā skatīties uz to, kas ir kaut kur apakšpusē. Jāceļ vēl. Jākāpj uz 4 saliktām un ļodzīgām riepām... Un par 30 cm (nenositoties) izdodas pacelt vēl augstāk. Spēka kapacitāte ir pārsniegta par kārtu. Ko putns? Vēl joprojām paliek pozīcijā - ej dillēs! Nu neko, bēdīga iekāpju auto, papļāpāju pa telefonu par darba jautājumiem, pie sevis domāju - ir bruka vai nav... Un tad mazais knariņš iztipina uz grīdas tieši zem vārtiem

Secinājumus jau izdarīju iepriekš, žvārgojošās riepas jau ir tikai tāds sīkums tam visam pa vidu, bet tas dunduks, kam putni ir diagnoze, tagad ir priecīgs par gandrīz iegūtu bruku, putnu slimības saasinājumu un pašu galveno rezultātu - brīvībā izlaistu putniņu

Parastie mirstīgie jau nesapratīs, kam tad vēl lai stāsta, ja ne šeit?

Simba, drīz Tu iemācīsies lidot un plivināsies viņiem pa priekšu, ceļu rādīdama 

Uj, to jau tik mūsu lielās kaimiņzemes cars prot, es tik augstu nemērķēšuMade wrote:Simba, drīz Tu iemācīsies lidot un plivināsies viņiem pa priekšu, ceļu rādīdama

- Lianaliesma
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.

Simba, lielisks stāsts
Tev ir laba diagnoze 

-
Simba
ak, Tu stiprā sieviete ar putniem. Čikāgas piecīšiem reiz bija tāda dziesma -
Nav viegl` latvieš sievietei būt:
Stiprai kā Lāčplēsim jāmācās kļūt,
Drošai kā Sprīdītim, gudrai kā Muļķītim,
Čaklai kā Pelnrušķītei,
Jā, tādai tai vajadzēs būt...
Tas laikam par Tevi un par daudzām mums.
Es jau sen ejot pa ielu sasmaidos ar putniem, dažreiz par kaut ko aprunājos. Garāmgājēji - neko - arī smaida. 

Nav viegl` latvieš sievietei būt:
Stiprai kā Lāčplēsim jāmācās kļūt,
Drošai kā Sprīdītim, gudrai kā Muļķītim,
Čaklai kā Pelnrušķītei,
Jā, tādai tai vajadzēs būt...
Tas laikam par Tevi un par daudzām mums.

Tomēr tā kļūme attiecināma arī uz Looduskalender forumu. Caur Chrome pārlūku arī LK video šobrīd ir melni klucīši...Vērotāja wrote: Forumā ievietotā video attēlošanas versija ir novecojusi un nav savienojama ar Eiropas/Amerikas pārlūkprogrammu uzturēto video attēlošanas sistēmu - PPAPI.
Bet ir savienojama ar Krievijā uzturēto video attēlošanas sistēmu (Mozilla, Yandex) - NPAPI.
(tautas valodā runājot, kā kādreiz televizijai bija PAL un Sekam formāti, apmēram tā. Tas forumā integrētais video attēlošanas pleijeris palicis no veciem laikiem, bet pārlūkos integrētais vairs "neredz" to. Tas nav atkarīgs kādu operētājsistēmu lietojam, bet kādu pārlūku.)

Caur Mozilla viss iet.
Sunshine, tieši tā. LK integrētais pleijerītis ir tieši tāds pat kā mūsu forumā (t.i. programma, kura atveido video lodziņu)
Caur Chrome nerādīs šos video lodziņus nevienā pasaules forumā.
https://www.youtube.com/html5
Caur Chrome nerādīs šos video lodziņus nevienā pasaules forumā.
https://www.youtube.com/html5
Simba, jauks piedzīvojums un labs darbs! 

Šī gada melno stārķu tēmu pabeidzu. Visi video ir pārdublēti arī kā ieraksti ar saiti, tā kā tagad video var skatīties ar visām pārlūkprogrammām.
Ekrāniņus arī atstāju vārgā cerībā, ka IT tomēr nomainīs uzstādījumus pašā forumā.
Virs katra video lodziņa ir saite uz Youtubi

Palēnām centīšos salikt saites arī citās tēmās.
Ekrāniņus arī atstāju vārgā cerībā, ka IT tomēr nomainīs uzstādījumus pašā forumā.
Virs katra video lodziņa ir saite uz Youtubi

Palēnām centīšos salikt saites arī citās tēmās.
Nu, Vērotāja, Tu esi lauva! (lai nebūtu jāsaka - īsts darba vērsis - tiem horoskopā ir strādīgums) Paldies! 

Made, esmu Tīģera gada Skorpions.Made wrote:Nu, Vērotāja, Tu esi lauva! (lai nebūtu jāsaka - īsts darba vērsis - tiem horoskopā ir strādīgums) Paldies!

Anitra Tooma par ūdensputnu medībām un svinu. Šodien sākas sezona.
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/227312/ ... nas-dienas
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/227312/ ... nas-dienas