Diskusijas

Feja

Re: Diskusijas

Post by Feja »

Jājautā, vai man vienai tikai tā ir, ka visi forumā, arī LK f. ieliktie video pārvērtušies par šauriem kubiciņiem?

Image
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Feja wrote:Jājautā, vai man vienai tikai tā ir, ka visi forumā, arī LK f. ieliktie video pārvērtušies par šauriem kubiciņiem?
Maļēvičam ir melnais kvadrāts, forumam melnais taisnstūris :) Jā, man arī tā pat.
Hildina

Post by Hildina »

Murkjelis wrote:
Feja wrote:Jājautā, vai man vienai tikai tā ir, ka visi forumā, arī LK f. ieliktie video pārvērtušies par šauriem kubiciņiem?
Maļēvičam ir melnais kvadrāts, forumam melnais taisnstūris :) Jā, man arī tā pat.
Arī man :(
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Man bildes rāda normāli.

Jebkurā gadījumā, kaut kādi traucējumi katrā serverī ir pa laikam. Photobucket, serveris, kurā bildes liek, piemēram, Sunshine un ame, arī pa laikam aplaimo ar brūnu kluci ar uzrakstu - Service is not available. Pēc brīža pāriet. Radikalam tāpat ik pa laikam kāds serveris izslēdzas.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Sarmīte

Post by Sarmīte »

Hildiņa wrote:
Murkjelis wrote:
Arī man :(
Man arī video vietā klucīši,ar bildēm viss kārtībā.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Jā, šobrīd kaut kas ir tieši ar jūtūbes klipiem. Ar bildēm viss labi. Un vaina ir iekš foruma nevis pašas jūtūbes. Kaut kāds misēklis iekšienē.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vai tiešām neiet video?
Man viss kārtībā.
Liekas, ka daudziem ir nobrucis kāds plagins pārlūkprogrammā. Pmēģiniet ar citu pārlūku.

Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vai visi izmanto Chrome?
Ar Mozillu, kura šodien atjaunota, visi video iet bez traucējumiem (lai gan Mozilla ir vistizlākā šajā ziņā un plagini brūk regulāri).

pap. Nu ja, pārbaudīju ar Internet Explorer, rāda klučus. Chrome slinkums mājas datorā lādēt un pārbaudīt, jo ļoti nepatīk šis pārlūks.
Lianaliesma

Post by Lianaliesma »

Murkjelis wrote:Jā, šobrīd kaut kas ir tieši ar jūtūbes klipiem. Ar bildēm viss labi. Un vaina ir iekš foruma nevis pašas jūtūbes. Kaut kāds misēklis iekšienē.
Arī LK forumā video transformējušies par melniem klucīšiem...
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus. :P
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Vērotāja wrote:Vai tiešām neiet video?
Man viss kārtībā.
Liekas, ka daudziem ir nobrucis kāds plagins pārlūkprogrammā. Pmēģiniet ar citu pārlūku.
Izmēģināju firefox, chrome, explorer - visur tas pats. Un tas attiecas tikai uz forumu - visur citur (fb, blogos, draugos) ieliktie youtube klipi rādās korektos - skatāmos lodziņos.

Vērotāj, Tev kā moderatoram droši vien ir priekšrocības redzēt to, ko citi vairs neredz ;)
Murkjelis

Post by Murkjelis »

lianaliesma wrote:
Murkjelis wrote:Jā, šobrīd kaut kas ir tieši ar jūtūbes klipiem. Ar bildēm viss labi. Un vaina ir iekš foruma nevis pašas jūtūbes. Kaut kāds misēklis iekšienē.
Arī LK forumā video transformējušies par melniem klucīšiem...
Ā. tad mana versija par tikai forumu atkrīt... kaut gan citur tiešām iet, kā augstāk rakstīju.
Feja

Post by Feja »

Man melni kluči ir visās 3 pārlukprogramamās - gan Chrome, gan Explorer, gan Mozillā. Kluči parādījās pēcpusdienā. Liz01 video YouTube iet, neiet tikai forumā.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

LK arī visi video iet bez traucējumiem. Lūdzu skrīns ar datumu un laiku - 11.augusts 21.45

Image
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Vakar līdz vēlaj naktij ar urbos pa tiem plaginiem, iemeslu kāpēc nerāda video atradu.
Adobe Flash ir divas versijas, viena Chrome (tā pati tiek izmantota Internet Explorer un Opera) - PPAPI, otra priekš Mozilla Firefox - NPAPI.

Image

Pārlūki, kuri izmanto PPAPI Flashu nerāda video, pārlūki ar NPAPI rāda.
Novērst to varētu IE un Chrome atspējojot integrēto PPAPI un piespiežot to izmantot NPAPI. Izmēģināju visādi, pagaidām neizdodas šo ieceri īstenot.

Ar Mozillu vajadzētu rādīt un, kā vakar demonstrēju, vismaz mans dators rāda. Rāda arī Yandex pārlūks.
Vakar rakstīja, ka citiem ar Mozillu arī neiet. Varētu būt atšķirīgas versijas. Man ir krievu versija. Varētu būt, ka angļu versija izmanto to pašu PPAPI.
Ja Mozilla nerāda, izmantojot Mozillu (ne Chromu un ne ko citu) varētu mēģināt lejuplādēt no Adobe NPAPI versiju. Varētu būt, ka tas palīdz.
Var arī lejuplādēt Yandex brauzeri un izmantot to https://browser.yandex.ru/desktop/main/

Tas prasīs laiku un nevaru apsolīt, ka to izdarīšu vienā dienā, taču centīšos iziet pa visām tēmām un blakus tiem lodziņiem, kuri neiet, ielikšu parastas saites uz video, kuras var atvērt arī tad, ja NPAPI nav. Bet to, kad būs brīvi brīži izdarīšu. Melno stārķu tēmu sākšu pirmo :D
Tā kā mūsu foruma video atkal būs redzami, lai gan nebūs tik smuki lodziņi. Kurš varētu iziet pa LK tēmām ir jārunā ar LK meitenēm.
Made

Post by Made »

Man mājās ir Windows 7 Home Premium, darbā arī laikam Windows 7 NP, nerāda video. Varbūt tagad nāks "smalku atriebību" sērija, ka nepaņēmām Vistu vai Windows 10... :roll:
Saviem diviem pēdējiem video es komentārā ieliku blakus arī saiti bez tām [youtube] tumbām. Tas tā, ja kādam autoram gribas pašam izlabot savu komentāru (tikai tad visiem komentāriem būs redzamas labošanas pēdas).. un par tiem melnajiem klučiem - laikam jāņem ārā.. vai lai paliek?
Last edited by Made on 12 Aug 2016 09:10, edited 1 time in total.
Murkjelis

Post by Murkjelis »

Mani vairāk mulsina, ka visur un visiem tas nav vienādi. Nupat paeksperimentēju - video lodziņš strādā korekti, piemēram, blogā, kur principā ir (man liekas) gluži analoģisks video ievietošanas princips.

Image

Principā no visām vietām, kur varēju iedomāties apskatīties, tikai LK un dabas datu forumos tas ir pārstājis strādāt un arī ne visiem. Vienkārši interesanti - kāpēc? :) Visādi citādi - nav nekāda mirstamā vaina. Pati neko nebakstīšos - es sevi zinu, labojot kaut ko vienu, neglābjami sagraušu visu pārējo :D
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Man mājās ir Windows 7 Home Premium, darbā arī laikam Windows 7 NP, nerāda video. Varbūt tagad nāks "smalku atriebību" sērija, ka nepaņēmām Vistu vai Windows 10... :roll:
Made, operētājsistēmai nav sakara ar pārlūku (brauzeri). Operētājsistēma Adobe Flash nedarbina, to dara tā sistēma, caur kuru mēs skatamies.
(Man augšā ir Win 8.1, lejā Win 7, ar abiem datoriem caur Mozillu video redzu. Abos datoros ir krievu Mozilla)
Made

Post by Made »

Vienkārši Tavā Šag1 bildītē ir win10\win8, es nodomāju - ko piedāvā priekš win7?
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Murkjelis wrote: Vienkārši interesanti - kāpēc? :) Visādi citādi - nav nekāda mirstamā vaina. Pati neko nebakstīšos - es sevi zinu, labojot kaut ko vienu, neglābjami sagraušu visu pārējo :D
Garajā komentārā taču atbildēju - dažādas Adobe Flash versijas. Arī lodziņi, kurus integrē forumos un blogos ir dažādi. Viens atbalsta vienu sistēmu, cits citu. Acīmredzot mūsu foruma un LK formāts ir tas, kurš kļuvis nesaderīgs ar PPAPI. Citā forumā varbūt ielikts atbalstošs formāts.
Būtībā labs IT varētu novērst visu šo jezgu nomainot attēlošanas sistēmu forumā, bet par to sapņot ir bezcerīgi. Diemžēl IT forumu vispār ignorē un jebbkurš lūgums šajā sakarā tiek atstāts bez ievērības.
Vērotāja

Post by Vērotāja »

Made wrote:Vienkārši Tavā Šag1 bildītē ir win10\win8, es nodomāju - ko piedāvā priekš win7?
Vajag mēģināt. Domāju, ka nav vērts mocīties lejuplādējot to Adobi (vēl jo vairāk, ka cita versija neatspējo iepriekšējās ne IE, ne Chrome. Bet manuāli atspējojot, nestājas to vietā.)

Pamēģināšu Norai uzrakstīt, varbūt viņa tomēr varēs DD IT speciālistu "piespiest" nomainīt attēlošanas formātu forumā uz jaunāku versiju, kura sader ar PPAPI.
Locked

Return to “Arhivētās sadaļas”