28/07/2016 11:47 LK-kalakotkas CP is hovering over the nest
beatebayern
Es arī nupat par to padomāju. Bet man jau patīk, kā Mai čubinās, šodien pat ilgi kopā ar dēlēniem gulēja ligzdāSunshine wrote:Interesanti, Mai un Mati mazuļi izšķīlušies 4. un 5. jūnijā, Ivars 8. jūnijā.
Ivars jau brančojis un izlidojis, bet CP un CN vēl galīgi nesteidz doties savā pirmajā lidojumā.. Mammīte Mai arī daudz vairāk dzīvojas pa ligzdu ar saviem mazajiem nekā Irmiņa.
Nu jā, katrs no viņiem tiek lutināts citā veidā. Ar vieniem mammīte čubinās un čupojas, otram mammīte katru zivi paņem un pašam knābī ielieklianaliesma wrote:Es arī nupat par to padomāju. Bet man jau patīk, kā Mai čubinās, šodien pat ilgi kopā ar dēlēniem gulēja ligzdāSunshine wrote:Interesanti, Mai un Mati mazuļi izšķīlušies 4. un 5. jūnijā, Ivars 8. jūnijā.
Ivars jau brančojis un izlidojis, bet CP un CN vēl galīgi nesteidz doties savā pirmajā lidojumā.. Mammīte Mai arī daudz vairāk dzīvojas pa ligzdu ar saviem mazajiem nekā Irmiņa.... Ilgi jau vairs viņi nebūs kopā...
Nu malacis CP! Beidzot saklausīja mūsu kritikuMade wrote:Nupat viens izlidoja divreiz!!!!!
vispirms 14:23 lidojums ilga mazāk par minūti un bija vismaz divi apļi, otrā bildē atgriežas
Pēc tam uzreiz uz karstām pēdām kopā ar mammu izlidoja otrreiz
Bea wrote:Before our second ospret might do his maiden flight without a proper name ..... :faint:![]()
Our two ospret boys get the names
CP --- Paavo
CN --- Neeme
http://www.looduskalender.ee/forum/view ... 33#p491433