Speciāli ilgi un uzmanīgi vēroju Rasas darbības--viņa no 9:02-9:07 sēdēja koka zarā uz kuru bija pārlekusi(grūti,bet bija saredzams)un 9:07:57 skaisti aizlidoja uz pļavas pusiFeja wrote:Rasai 1. lidojums uz pļavu ir 9.07. - drošs un pārliecināts.Tā arī Liz01 LK raksta. Pirms tam Rasa turpat vien bija. Vienīgais, ja bija aizlidojusi uz otru pusi, ko mēs neredzam. Diez zin, kā nu tur ir, bet skaidrs ir viens, ka Rasa šorīt pirmo reizi ir aizlidojusi tālāk par ligzdas tuvāko apkārtni.
Man šķiet , ka 24.jūlija rīts, jo tas vairs nebija no zara uz zaruVērotāja wrote:Varu uztaisīt ierakstus ar Rasas pirmo lidojumu, tik īsti nesapratu kurš laiks skaitās "pareizais"?![]()
Dāmas, uzrakstiet, lūdzu, laikus, par kuriem būtu vajadzīgi ieraksti.
Ja pieņemam, ka mežmala ir robeža starp izlido/neizlido - tad jāFeja wrote:Rasa aizlidoja pārliecināti uz pļavu no augšējā zara šorīt 9.07.56 - 9.08 04. Es nezinu, kad skaitās 1.izlidošana, vai turpat uz netālo koku, vai kad mēs vairs viņu tuvumā neredzam. Rasa ir malacīte, 3 stundas kaut kur netālu paganījās un mājās tomēr labāk.
Rasa atlidoja pa citu ceļu, kā aizlidoja?Hildiņa wrote:11.49 Arī Rasa pārrodas
Feja, pēc darba, es dos videoFeja wrote:24.jūlijā 7.18 Rasa izlidoja no ligzdas uz pļavas pusi un turpat kokos pa labi piezemējās, bet šorīt aizlidoja ārā no meža. Varbūt Liz01 būs video ieraksts.