Tā var būt. Bet uz kameras var sēdēt arī Laimiņa.Simba wrote:Vai gadījumā šodien gaisā pacēlušamies brālis Pauls pēc dažām sekundēm neuzlidoja uz zara, kurā ir kamera? Jo tagad skatos izlidošanas brīdi, ligzdā palikusī Kate brīdi ar acīm pavadīja pa labi, bet tad (14.37.48 apmēram) nobūkšķēja kamera, tā, ka tajā zarā kāds ielaidās noteikti.
Tā ir mana pārdoma, noskatoties aizlidošanas pasākumu.
Vēl pētīšu atgriešanos
Es skatījos tiešraidē un pēc tam vēl vairākas reizes ierakstā,man likās,ka jaunulis aizlido pa kreisi no ligzdas un tad uz vidu(spriežot pēc otra ērglēna acu kustībām)un tajā momentā Laimiņa atstāja kameras koku (mazais ligzdā pieplaka)Simba wrote:Vai gadījumā šodien gaisā pacēlušamies brālis Pauls pēc dažām sekundēm neuzlidoja uz zara, kurā ir kamera? Jo tagad skatos izlidošanas brīdi, ligzdā palikusī Kate brīdi ar acīm pavadīja pa labi, bet tad (14.37.38 apmēram) nobūkšķēja kamera, tā, ka tajā zarā kāds ielaidās noteikti.
Tā ir mana pārdoma, noskatoties aizlidošanas pasākumu.
Jā, mega2, šis izklausās ļoti loģiski, piekrītumega2 wrote: Es skatījos tiešraidē un pēc tam vēl vairākas reizes ierakstā,man likās,ka jaunulis aizlido pa kreisi no ligzdas un tad uz vidu(spriežot pēc otra ērglēna acu kustībām)un tajā momentā Laimiņa atstāja kameras koku (mazais ligzdā pieplaka)Mamma aizlidoja uzpasēt jaunuļa pirmo lidojumu(manas domas)