Labriit, Visiem!
Pirms dosanaas uz mezu mazo eerglju veerojumos paskaidrosu vakar sarikteeto. Ir sagatavots viss nepieciesamais, lai pirmdien tiktu skatiita GG ligzda. Taa kaa no muusu baazes vietas uz aaru, uz LU LANET serveri, vienlaiciigi tiks suutiitas divas pluusmas (no divaam ligzdaam), mekleejaam iespeejas samazinaat suutaamo datu apjomu, lai videopluusma buutu raitaaka. Taapeec bijaam spiesti samazinaat abu kameru izskirtspeeju, tacu pluusma ir kljuvusi aatraaka. Veel paveerosu arhiivu un meeginaasu noteikt pienestos bariibas objektus, kas ir sii projekta galvenais meerkis. Ja tomeer pikselji buus par lielu, tad par vienu soli palielinaasu izskirtspeeju, bet samazinaasies aatrums. Sobriid man skiet, ka izskirtspeeja ir paaraak zema. Diemzeel, sie izskirtspeejas solji kameraa ir ieprogrammeeti ar noteiktu amplituudu - ir jaaizveelas kaads no piedaavaatajiem iestaadiitajiem variantiem. Taapeec, luudzu, esat joprojaam veeriigi un zinojiet par bariibas pienesumiem, tas man tiesaam atvieglo darbu. Kad vakaraa paarrodos maajaas, taa pat veel gana daraamaa, un tad Juusu veerojumi man loti noder.
Ar GG viss kaartiibaa. Atskiriibaa no Meetras, kura visu laiku diidaas, Grieta olimpiskaa mieraa tikai gulj, laikam tiek labi barota

Pirmdien Gaitis (loti zinoss datorinzenieris) sazinaasies ar LANET inzenieri un saciparos Grietas ligzdu.
Aizvakar mans pazinja, LATSIN direktors, nosponsoreeja MM ligzdas meza iipasniekam 70 sterus malkas, liidz ar to iipasniekam krenkji par ziemas malkas sagaadi mazinaajusies.
Ar sveicieniem -
Ugis