13.06 Viens no bērniem...

.. visi spiedz un laidelē visapkārt, bet uz koku nelido

Viky wrote:Nordiņš ielidoja apsveicināties ar mumsRaganiete wrote:7:07
Laikam jau Rahu?Tomēr ne,jo pēc brītiņa varēja saredzēt gredzenu,kur pēdējais cipariņš -2.![]()
Nords jau zina, kur uz mums paskatītieslianaliesma wrote:Viky wrote:Nordiņš ielidoja apsveicināties ar mumsRaganiete wrote:7:07
Laikam jau Rahu?Tomēr ne,jo pēc brītiņa varēja saredzēt gredzenu,kur pēdējais cipariņš -2.![]()
![]()
Lielā_skudra, arī es nupat izsekoju šitai dzenāšanai pakaļ... un man izskatās, ka pateicoties brālim, Taibucīte ir uzsākusi lidot... jo no iepretim esošā zara, kur viņa sēdēja un kur uzlaidās brālis, viņa it kā atkal noplanēja, brāļa "pamudināta"Lielā_skudra wrote:12:46:58
Labās puses priedē atkal bij redzama plūkšanās un vienam no ērglēniem nācās kapitulēt un pārlidot uz kreisās puses priedi. Nav šaubu, Taibu. Uzbrucējs varētu būt Rahu, tas vienīgais pagaidām māsu dzenā.
12:58:21
No kreisās puses pārlido ērglēns uz labo un atkal uzbrūk. Viens atkal bēg jau tālāk uz labo pusi.
Man jau aizdomas, ka Rahu arī ir meiteneRaganiete wrote:15:28
Paldies jums visiem par bildēm un komentāriem,jo šodien darba tik daudz,ka fonā klausos ligzdu,bet izsekot nesanāk.Sirds mierīgāka,jo Taibucīte tomēr lido.
Nezin kāpēc Rahu tāds kauslītis?
Rahu ir BosiksViky wrote:Man jau aizdomas, ka Rahu arī ir meiteneRaganiete wrote:15:28
Paldies jums visiem par bildēm un komentāriem,jo šodien darba tik daudz,ka fonā klausos ligzdu,bet izsekot nesanāk.Sirds mierīgāka,jo Taibucīte tomēr lido.
Nezin kāpēc Rahu tāds kauslītis?
tuomokoo wrote:Hi there!
Taibu was the last one of eaglets who have left the home nest tree for the first time. We can still follow eaglets and parents living in their territory until eaglets are have learnt to hunt and catch fishes for their food, and are ready for independent life.
Since currently we have to watch mostly empty tree in streaming video, this is a good moment to publish a new reality video “Life in white-tailed eagles’ nest, Part 2, 2016”. It is a 43 minutes long video showing about 40 video clips from highlights and other interesting events during time period of May 26 – July 5.2016. Pls. watch and enjoy!![]()
Video: https://www.youtube.com/watch?v=8kgb3IC4qPg
If you have not seen Part 1 video yet, you can find it here:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=Q02Xuo_IzsE
Liels paldies,lianaliesma, par video ,kurš atkal deva iespēju atsaukt atmiņā brīnišķīgo ērgļu ģimenīti ar trīs oliņām,tad trīs pūkainīšiemVērotāja wrote:Paldies, lianaliesma, par video. Un paldies tuomokoo![]()
Šos abus video var ielikt pirmajā lapā.
Paskatīju no 12:07 tāds spiedzēju koris(ceru,ka visi trīs)lianaliesma wrote:12.08 Viens no vecākiem lidoja no līča puses tā zemu caur priedēm, un aizlaidās uz labās puses krūmājiem, droši vien mūsu Taibucīti sazīmējis...![]()
Spiedzēji skanēja no visām pusēm...