10:37
Vējš liekāko zaru nolauza,
Kas blakus pie būra stāvēja.
Tas skatienu tālē mums gribēja liegt.
Tur slēpties kāds spēja un neredzams spiegt.
/piedod, Raini/

Bet, protams!Murkjelis wrote:Nez, vai man vienīgajai tāda sajūta, ka, kamēr neiet tiešsaiste, Tur notiek visinteresantākais?
Murkjelis wrote:8.jūlijs
Šķiet, ka ALs devies atbildes vizītē pie radiem Garkalnē. Otro dienu nemana. Ne pašu, ne viņa krākāšanu fonā. Nu, vismaz man nav ne viņu ne kādu citu izdevies pieķert. Vienīgi pāris lapsenes un armijas transportu.
Darba laikā šī ligzda visu dienu mazā ekrāniņa formātā ieslēgta ar skatu "vienmēr virsū", nemanīju nevienu nu jau vairākas dienas.Murkjelis wrote:8.jūlijs
Šķiet, ka ALs devies atbildes vizītē pie radiem Garkalnē. Otro dienu nemana. Ne pašu, ne viņa krākāšanu fonā. Nu, vismaz man nav ne viņu ne kādu citu izdevies pieķert. Vienīgi pāris lapsenes un armijas transportu.
Kas zina, kas zina... Var būt arī tā, starp citu.Murkjelis wrote:Šķiet, ka ALs devies atbildes vizītē pie radiem Garkalnē. Otro dienu nemana. Ne pašu, ne viņa krākāšanu fonā. Nu, vismaz man nav ne viņu ne kādu citu izdevies pieķert. Vienīgi pāris lapsenes un armijas transportu.
Tā kā līdz burtam S viņi vēl nav nonākuši, tad neizskatās, ka tur kaut kas atbilst. Tur jau nevar zināt, varbūt neveiksmīgi kāds mazs zariņš ir tieši priekšā kādai zīmei, veidojot līniju ko mēs saskatām kā gredzena burta vai cipara sastāvdaļu, bet īstenībā tā nemaz nav.dabasSkaņas wrote:
Tikmēr, nezinu, vai tas palīdzēs atšifrēt 25. jūnijā nenolasīto gredzenu, bet tomēr - esmu saņēmis sarakstu ar krāsu gredzenu uzrakstiem, kas līdz šim likti z-vārnām Baltkrievijā:
Tīri no varbūtību viedokļa, visticamāk jau, ka tas tomēr bija pašmāju putns. Atliek vēl turēties pie cerības, ka no vebkameras arhīva ierakstiem kaut ko varēs saprast.Murkjelis wrote:Tā kā līdz burtam S viņi vēl nav nonākuši, tad neizskatās, ka tur kaut kas atbilst. Tur jau nevar zināt, varbūt neveiksmīgi kāds mazs zariņš ir tieši priekšā kādai zīmei, veidojot līniju ko mēs saskatām kā gredzena burta vai cipara sastāvdaļu, bet īstenībā tā nemaz nav.dabasSkaņas wrote:
Tikmēr, nezinu, vai tas palīdzēs atšifrēt 25. jūnijā nenolasīto gredzenu, bet tomēr - esmu saņēmis sarakstu ar krāsu gredzenu uzrakstiem, kas līdz šim likti z-vārnām Baltkrievijā:
No tās baltkrievu tabuliņas varbūt vienīgi G ar ciparu...pārējie man šķiet pilnīgi garām. Bet galvot nevar.