4:44 Labrīt!
Ligzda tukša,tad jau laikam Sise pavadījusi nakti augšā zaros

8:13 Bērns iekrita ligzdā bļaudams

Māca lietu sakarību - ja medījums ir ligzdā pēc tā jādodas tūlīt. Tas tur nestāvēs un negaidīs. Tāpat kā vēlāk dzīvs žurķis negaidīs, kad jaunkundzei labpatiks pie viņa pielidotmega2 wrote:
9:26 Nav saprotama Margo rīcība-kāpēc netiek barots bērns?![]()
Sise visu laiku izmisīgi pīkst,vecākiem vajadzētu būt tuvumā un to dzirdēt,vai tad nē?![]()
Māca pašai medīt(par agru),jo neprot lidot--kāds vēl arguments?
Bet patiesībā elegants kritiens! Palēninājumā izskatījās, ka pa zaru gandrīz vai šļūkusiVērotāja wrote:Viņa vēļ nav iemācījusies smuki piezemētiesEmotion wrote:nabaga Sisēns. Tas kritiens - uz mutes ligzdā
Un arī kā Murkjelis rakstīja, ēdiens ir tad, kad sauc, nevis kad jaunkundzei labpatīkas pēc tā ierastiesSimba wrote: Man šķiet, ka vecākiem ieslēdzies princips - nebarošu, lai sīkā ātrāk pēcpusi kustina un mācās lidot
Nabaga SiseVērotāja wrote:Un arī kā Murkjelis rakstīja, ēdiens ir tad, kad sauc, nevis kad jaunkundzei labpatīkas pēc tā ierastiesSimba wrote: Man šķiet, ka vecākiem ieslēdzies princips - nebarošu, lai sīkā ātrāk pēcpusi kustina un mācās lidot
Gudrākie gan jau argumentētāk pamatos, bet galvenais, pēc kā vairums vadās, ir tas, ka meitēns ir pāraudzis tēvu. Un meitenes ir lielākas par puišiem auguma ziņā. Bet - kas zinaLene wrote:Vai tad visi ir pārliecināti, ka Sise ir vanagu meitene?
Nē, protamsLene wrote:Vai tad visi ir pārliecināti, ka Sise ir vanagu meitene?
Es esmu kaut ko palaidusi garām. Viņi tagad pēdējās dienās ir bijuši kopā ligzdā?Simba wrote:
Gudrākie gan jau argumentētāk pamatos, bet galvenais, pēc kā vairums vadās, ir tas, ka meitēns ir pāraudzis tēvu. Un meitenes ir lielākas par puišiem auguma ziņā. Bet - kas zina