Miks aizlēca pie Mētras, kad viņa tur vēl tupēja.
Miks medījumu nebūs pamanījis. Mētra izlēca no ligzdas ar tukšu knābi.
Mētra knābī atnesa medījumu un visu laiku to cilāja pa ligzdu.
18:18 Miks ielidoja no kameras puses, tātad viņš nesēdēja uz zara kreisajā pusē, bet citur.
Attachments
Putnu dzīves iepazīšana un mīlestība uz tiem vieno cilvēkus.
Vērotāja,
man ir cits skaidrojums. Kad 18:39:36 Miks skaļi čiepstēja un ar joni metās ligzdā, vai Mētra viņam šo vardīti nevarēja iedot no ligzdas labās puses?
Vai tad nu viņš to būtu ligzdā atstājis neapēstu? Un pirmais medījums neatgādināja vardīti.
Man ir šajā ziņā pētāms uzņēmums, kas varētu liecināt par Mētras klātbūtni.
Attachments
Last edited by Tālis on 19 Aug 2012 20:52, edited 1 time in total.
Tāli, esmu pārliecināta, ka Mētra no labās puses nepielidoja. Ieslēdz tagad tiešraidi, egļu zari nav cieši, caur tiem var redzēt citus kokus tālumā. Ja Mētra tur lidotu, mēs tur redzētu tumšu kustību, nupat noskatījos ierakstu, caur zariem nekādas kustības nav.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Vērotāja,
par kustību neņemos apgalvot.
Neba jau nu vardīte pati ielidoja.
Mika reakcija kreisajā pusē uz zara bija tāda, ka tuvojas Mētra ar medījumu.
Viņš pat plivināja spārnus un gatavojās saņemt.
Kad viņš metās uz ligzdas labo malu, it kā lai saņemtu medījumu, viņam knābī medījumu nevarēja manīt.
Cita varianta man nav.
Cable Guy, vai neesi skatījies ierakstu šorīt agri no rīta, ap 6.00 kad aust gaisma? Bija Mētra?
Tumsā viņa tāpat nevarēja aizlidot, tātad ap to laiku viņu laikam var redzēt.
Tāli, man liekas, ka viss ir ļoti vienkārši - 18.34 Mētra ar to vardi pielidoja no priekšas, Miks saņēma vardi, aizleca labajā ligzdas stūrī un tur to vardi nometa. Pati Mētra apsēdās kaut kur uz zara un kamēr Mētra blakus, Miks čiepst, nevis ēd. 18.39 Mētra aizlidoja, Miks ieleca ligzdā, paņēma vardi kas tur bija palikusi labajā stūrī un apēda. Mētras klātbūtnē Miks ēd tikai to ko var momentā norīt.