Tas nav jūras ērglis. Izskatās pēc peļu klijāna, bet varbūt kļūdos. Vistu vanagam astei vajadzētu būt strīpainai, tāpēc domāju par peļu klijānu.lianaliesma wrote:Man izskatās, ka spārnu vēziens nav tik liels, kā varētu būt jūras ērglim...Liz01 wrote: WTEjuras erglis
![]()
To me it looks like the wing span is not as big as for white-tailed eagle ...
Lieliska kvalitāteVērotāja wrote:Daži video, kurus šodien ierakstīju priekš M.S.
Šis no 3.jūnija, sākums 14.15 - labi redzama mazuļu dzirdināšana
Made, es lādēju datorā un ierakstu no arhīva failiem, jo MS vajag HDMade wrote:Lieliska kvalitāteVērotāja wrote:Daži video, kurus šodien ierakstīju priekš M.S.
Šis no 3.jūnija, sākums 14.15 - labi redzama mazuļu dzirdināšanaBet dzert gan viņi neprot - gandrīz viss notek sūnās..
Ozola ierašanās tik efektīga - vai tas pērkons tiešām bija tiešraidē vai tad, kad ierakstīji, aiz loga grāva?
Tā man patika kad Zīļuki gulēja ligzdā, un tā man patīk arī šamie murmulīši, jo tā kā viņi to dara, tā nesanāk nevienam citam!Made wrote:Veltījums Mārim - viņam patīk, ka viņi šitā prot
Feja wrote:Man no mobilā telefona grūti saredzēt, bet izskatās, ka atlidoja Ozols un pabaroja bērnus. Tūlīt arī aizlidoja. Kājas nobristas melnas, bradājis pa kādu žļampu. . Vecāki šīs pēdējās dienas ilgi ir prom barības meklējumos. Varbūt satraukumam nav pamata, cāļi aug lielāki, vajag vairāk pārtiku, vecākiem jālido tālāk,lai to sameklētu, tāpēc ilgāk stundas ir projām. Rīt visā Latvijā sola lietu, jātur īkšķi, lai tā piepildītos. Ļoti nepieciešams lietus, gan putniem, gan zemei.
Nerunāju par izvēli, bet par to, ka viņi nepilna mēneša vecumā ņemas kopā ar vecākiem aizstāvēt savu mājvietuEmotion wrote:Līva, vai tad viņiem ir izvēle?