Tādu joku, ka pats vīra kungs uzsēstos uz olām kaut īsu brīdi, vēl nebiju redzējis
Es jau arī pavēroju, blakus darbodamies ar savu printeri,
bet Vērotāja solīja, ka ieliks bildes, tāpēc neko nekomentēju.
Pareizāk būtu, ka pēc kunga aizlidošanas ligzdā ielaidās Mētra. Viņš jau gan to zināja.
Paldies, Vērotāja, par retiem momentiem!
Last edited by imis on 05 May 2011 16:18, edited 1 time in total.
Imi, bet citus gadus Gints ļoti cītīgi perēja, kad Grieta lidoja prom. Tajā neveiksmīgajā 2009., kad dzenis saknāba olas, Grietas ilgajā divu dienu prombūtnē Gints perēja pat pa 2 stundām.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Es, Vērotāja, skatījos 2010. gada ligzdu. Nīderlandē baltie stārķi gan tā dara. Nu viņiem vesela saime mazu mutīšu.
Domāju, ka man tas VLC pleijers nedarbojas.
Es jau izķemerējos, bet nekā. Labi ierakstīji, ka tas pārraidē.
Imi, divas ligzdas skatīties vienlaicīgi var, ja divas reizes atver VLC un katru reizi tur ieliek savu mms adresi, tad sabīda uz pusi ekrāna. Ja vajag sīkāk saki - es vakarā tehniskajā sadaļā uzrakstīšu.
Ruta, nu re, mēs pēc ērgļu laika dzīvojot tagad ceļamies agrāk par putniem. Mētra vēl dziļā miedziņā čuč
Vienu super uzlabojumu jau ieraudzīju - Mētras kamerai augšējā stūrī tagad ir redzams pulkstens! Tas ir ļoti labi, jo beidzot mūsu komentāros tiks fiksēts KAMERAS laiks, nevis tas ko mēs redzam savos datoros vai rokas pulksteņos, jo tas mums visiem ir mazliet atšķirīgs (pat līdz 3 min).
Labriit visiem! Atvinojos par sagaadaatajaam neertiibaam ligzdas veerosanaa. Vakar paarceelaamies uz Meetrienas torni, taapeec tehniski sarezgiijumi, jauna vieta - jaunas probleemas. Inzenieris straadaa pie otras kameras tiesraides. Veerotaaj - luudzu, veelreiz atsuutiet datumu/pulksteni, kad ligzdaa tika maniits Madis un kad pirmo reizi it kaa tas otrais eerglis. Nejausi izdzeesaas sii sms. Sodien buusu birojaa, ja tiks atjaunoti sakari ar web serveri, noskaidrosu, kas ir kas.
Murmastienee nedarbojas TELIA internets, taapeec nekas nav redzams, citaadi kameras un antenas darbojas. Paarcelsanaas uz Meetrienu cieta neveiksmi, esam atpakalj Murmastienee. Otraa kamera tiks palaista, tacu pluusma nebuus tik aatra, kaa bija sagaidaams Meetrienaa.