Labi, MĀRI, bet tad būs jāpiesakās individuāliMĀRIS wrote:Pirtiņu izkurināt var arī pa ziemu, un galu galā mēs jau nebraucam izgulēties!Madara_Ozola wrote:vēsajos gada mēnešos ar izguldīšanu pavisam švaki.![]()
![]()

Labi, MĀRI, bet tad būs jāpiesakās individuāliMĀRIS wrote:Pirtiņu izkurināt var arī pa ziemu, un galu galā mēs jau nebraucam izgulēties!Madara_Ozola wrote:vēsajos gada mēnešos ar izguldīšanu pavisam švaki.![]()
![]()
Netaisi uzreiz problēmas! Iečeko, no kurienes esi, un varbūt kāds no Tavas puses braucot var paķert "uz asītes"! Bet rakstiet mīlīši lūdzu konkrētāk - būsiet vai nebūsiet, lai Vērotāja zina - pieskaitīt vai nē. Kopskaitu precīzi mums nekad nav laimējies notrāpīt, bet vismaz apmēram cik padirseņus sagatavot...!Raganiete wrote: Ļoti jau gribētu tikt arī uz Enguri(dzimusi kurzemniece neesmu tur bijusi),bet esmu bez transporta,taču uz Garciemu es varu aizbraukt ar sabiedrisko transportu.
Ģeogrāf, iepriekšējā lapā ir Māra komentāri, paņem jebkuru un nospiežot uz PM zīmīti, nosūti Mārim personisku ziņu. Lai jūs abi varat norunāt kur satikties un apmainīties telefona numuriem.Ģeogrāfs wrote:Oi! gribēju taču pieteikties arī Māra piedāvātajā vakantajā vietā transporta līdzeklī.
Jā, mēs sarunājām, ka es braukšu cauri Siguldai un Sēnītei, kur Raganiete man pievienosies.Vērotāja wrote:Raganiete, vai tev nebūs pa ceļam ar La Marie?
Piknika koordinātes >>>La Marie wrote: Vai mums ir precīzes koordinātes tikšanās vietai?
Labi, iestarpināšuskarleta wrote:Aizmirsu pieteikt savu vīrīti (ja drīkst)![]()
varbūt sarakstā man blakus
var iestarpināt ,sauc Aivars
Paldies, d.e.!d.e. wrote:Piknika koordinātes >>>La Marie wrote: Vai mums ir precīzes koordinātes tikšanās vietai?
https://www.google.lv/maps/place/Saules ... 24.1994092