Simba, kā čempions šādu nepārdomātu solījumu izpūšanā nelaikā un dievu vazāšanā aiz deguna, varu ieteikt kā iziet no situācijas... tātad solīji sakārtot presīti? Lūk, arī kārto Unas vienā čupiņā, Santas - otrā un reklāmas bukletus trešajā!Simba wrote:Bet vispār... ja tā ļoti godīgi, tad ar šo jau viss vēl nebeidzas... Pareizāk sakot, brazdaiķis mājās un laimīgs, bet es ta apsolīju Dievam, ka mēneša laikā savu presīti sakārtošu, ka Marsis atgriezīsies mājās![]()
Murkjelis wrote:Simba, kā čempions šādu nepārdomātu solījumu izpūšanā nelaikā un dievu vazāšanā aiz deguna, varu ieteikt kā iziet no situācijas... tātad solīji sakārtot presīti? Lūk, arī kārto Unas vienā čupiņā, Santas - otrā un reklāmas bukletus trešajā!Simba wrote:Bet vispār... ja tā ļoti godīgi, tad ar šo jau viss vēl nebeidzas... Pareizāk sakot, brazdaiķis mājās un laimīgs, bet es ta apsolīju Dievam, ka mēneša laikā savu presīti sakārtošu, ka Marsis atgriezīsies mājās![]()
Un bez sirdsapziņas pārmetumiem - lielāka rekordista lūgumu pārprašanā par Providenci tāpat nav!
Aha, jurists - amatieris!Simba wrote:Murķeli, skatos un brīnos - kur Tev tās idejas kā mājas?![]()
Būs Tevi jāņem par personisko juristu
Tad vasaras beigās? Man liekas Māris runāja par "tūlīt"Simba wrote:Starp citu, es arī balsoju par tusiņu. Ja tās ir vasaras beigas, tad ideāli sakrīt arī ar izlidošanām un tad jau arī ir kaut kādi kopsavilkumi ir savelkami... Ja jau parasti savācas uz 20-30 cilvēki, diez vai šoreiz būtu savādāk...
Var jau abējādi tak... Tādu grandiozo pasākumu vasaras beigās, bet šobrīd tiešām kaut kanāla malā burziņu sarīkot... Vai tad mēs nemākam?lianaliesma wrote:Tad vasaras beigās? Man liekas Māris runāja par "tūlīt"Simba wrote:Starp citu, es arī balsoju par tusiņu. Ja tās ir vasaras beigas, tad ideāli sakrīt arī ar izlidošanām un tad jau arī ir kaut kādi kopsavilkumi ir savelkami... Ja jau parasti savācas uz 20-30 cilvēki, diez vai šoreiz būtu savādāk......
Grūti prognozēt cik. Ziemā 20-30, vasarā bija divreiz vairāk. Uz vasaras pasākumu pagājušā gadā bija 58 cilvēki.Simba wrote:Starp citu, es arī balsoju par tusiņu. Ja tās ir vasaras beigas, tad ideāli sakrīt arī ar izlidošanām un tad jau arī ir kaut kādi kopsavilkumi ir savelkami... Ja jau parasti savācas uz 20-30 cilvēki, diez vai šoreiz būtu savādāk...
Māri, tagad padūmoties es arī esmu ar mieruMĀRIS wrote:Man personīgi pret Engures māju nebūtu nekādu pretenziju, jo pārgulēt, ja nepieciešams, varu arī kaut zem mašīnas, ja tikai varu vēl palīst apakšā.Mani vairāk mulsina atrašanās vieta - tā kā mēs braucam no visas Latvijas, tad tomēr gribētos vairāk kaut kur pa vidu, lai visiem tas gabals apm. vienādi sanāktu, tātad kaut kur ap Rīgu. Un baigi jau nu gribētos ar ugunskura iespēju. Nu patīk man tādos tusos padūmoties.
![]()
Protams, ja būtu ar ko, tad piekristu divām tusa reizēm, bet izskatās, ka tagad tuss interesētu tikai mani, Sauli ar Māri, un varbūt vēl Vērotāju. Nu ko. Gaidīsim vasaras beigas, varbūt tad būs lielāka atsaucība. Varbūt.
Tāpēc jau es rakstīju, ka vajag šeit kaut vai iečiepstēties, ja ne iebļauties, lai zin, ka kādam ir interese par kaut kādu kopā pabūšanas ideju. Bet klusumā šādas idejas nomirst.Simba wrote: Māri, tagad padūmoties es arī esmu ar mieruGan jau vēl ir kāds, kas skaļi nebļauj
![]()