tikko dzirdeju ergļa saucienu....21.18...skarleta wrote:21.04
Vecāki vēl nav bijuši ? Viņi var vēl ilgi neatlidotNoteikti ka bērni tomēr tiek uzmanīti
Tikko no labās un kreiso pusi tālumā pārlidoja liels putns -iespējams ,ka tas bija kāds no vecākiemd.e. wrote:21:17 tālumā bija dzirdami ērgļa saucieni ?![]()
man likās, ka pat 2 x ērgļa balss bija vai drīzāk sasaukšanās ! Gan vecāki turpat ir un kontrolē siuāciju !
Visticamāk, ka tā arī ir !TasPatsFans wrote:Tikko no labās un kreiso pusi tālumā pārlidoja liels putns -iespējams ,ka tas bija kāds no vecākiemd.e. wrote:21:17 tālumā bija dzirdami ērgļa saucieni ?![]()
man likās, ka pat 2 x ērgļa balss bija vai drīzāk sasaukšanās ! Gan vecāki turpat ir un kontrolē siuāciju !
Redzēsim Kurš būs tas drošsirdīgais, Anna vai Uku ?d.e. wrote:Visticamāk, ka tā arī ir !TasPatsFans wrote:Tikko no labās un kreiso pusi tālumā pārlidoja liels putns -iespējams ,ka tas bija kāds no vecākiemd.e. wrote:21:17 tālumā bija dzirdami ērgļa saucieni ?![]()
21:37 atkal ērgļa saucieni, šoreiz jau pavisam tuvu !
jā, viens sīcis pat pamodās uz brīdi un sāka skatīties !Viky wrote:22:16-22:18 ērgļi sasaucas
Noskatījos videoViky wrote:Te ir video ar visu garo procesu.
Kvalitāte pagaidām tāda, kāda ir, bet pieņemu, ka LK vēlāk parādīsies video ar labāku kvalitāti![]()