La Marie wrote:Murkjelis wrote:Man gan jau sāk šķist, ka vienīgais, par ko nav šaubu, ir tas, ka olas dēj mātīteUn viss. Pārējais ir miglā tīts
![]()
![]()
Kas zina, kas zina...

La Marie wrote:Murkjelis wrote:Man gan jau sāk šķist, ka vienīgais, par ko nav šaubu, ir tas, ka olas dēj mātīteUn viss. Pārējais ir miglā tīts
![]()
![]()
Kas zina, kas zina...
Māris pateica vārdos arī manas iekšējās pārdomas par veco putnu gredzenošanas nepieciešamību, jo, diemžēl, mēs katrs skatāmies ar savu redzējumu un redzētā interpretāciju (pie tam daudzreiz saredzam to, ko gribam redzēt).MĀRIS wrote:Arvien vairāk saprotu Māra S. toreiz tusā izteikto nepieciešamību apgredzenot arī novērojamās ligzdas vecos putnus, kaut sirds dziļumos pret to daudz kas saceļas. Bet... no kaut kurienes tām zināšanām ir jānāk, pašas no gaisa viņas nenokritīs. ......!
19h24m melnais starkis Female feeds the storklets, liznmFeja wrote:19.36 Lizo1, man liekas, ka ligzdā ir Ozols, nevis Zīle ( nevaru ielikt bildi).Varbūt ir bijusi īslaicīga kameras apstāšanās, tāpēc neredz, ka apmainījās un, ka baroja. Vecāki mainās pāris sekundēs. Paliek arvien grūtāk vecākus atšķirt.
Feja wrote:19.36 Lizo1, man liekas, ka ligzdā ir Ozols, nevis Zīle ( nevaru ielikt bildi).Varbūt ir bijusi īslaicīga kameras apstāšanās, tāpēc neredz, ka apmainījās un, ka baroja. Vecāki mainās pāris sekundēs. Paliek arvien grūtāk vecākus atšķirt.
Nekas. Ieraks ligzdas dziļumā vai aizspārdīs laukā. Kad stārķīši jau tik lieli, vecāki pārstāj interesēties par olām, kuras nav izšķīlušās.Emotion wrote:Kas ar tām olām notiks?
glupi jau teikt, bet es arī par to priecājos. Tomēr labāk, ja neizšķiļas (tukšas?) nekā kāds apēd dzīvu mazuli iekš oliņas...skarleta wrote:Labi vien ir , ka tikai divi stārķēni ,būs veselīgi un vienmēr paēduši