5:05
Labrīt!
Visi pamodušies

LianaliesmaVērotāja wrote:Māris Strazds ir ļoti aizņemts, komentārs īss:
Neredzēju un tik drīz nebūs laika skatīties, tāpēc precīzi komentēt nevaru (bet mans komentārs var būt minējums arī pēc tam - ir daudzas lietas, ko mēs joprojām nezinām), bet vispārīgi - ja vecais ļoti gribētu izmest mazuli, viņš/ viņa to izdarītu bez grūtībām - atcerieties, ka otru stārķeni paķēra aiz kakla un izmeta "vienā setā".
Barības trūkuma apstākļos vecie var mēģināt tikt vaļā no cāliem, ir (ne izņēmuma) gadījumi, gad pirmajā nedēļā kādu no cāļiem paši apēd.
Vai tas ir tā, pagaidām nekomentēšu, bet gads rādās būt draņķīgs.
M.
Nu redz, pat Māris Strazds raksta, ka ir lietas, kuras mēs vēl nezinam.Feja wrote:Man arī liekās, ja Zīle būtu gribējusi cāli izmest no ligzdas, viņa to būtu izdarījusi, bet kāpēc izvazāja, izpurināja un atstāja dzīvu.Tas ir dīvaini.
Hello Liz01!Liz01 wrote:LianaliesmaVērotāja wrote:Māris Strazds ir ļoti aizņemts, komentārs īss:
Neredzēju un tik drīz nebūs laika skatīties, tāpēc precīzi komentēt nevaru (bet mans komentārs var būt minējums arī pēc tam - ir daudzas lietas, ko mēs joprojām nezinām), bet vispārīgi - ja vecais ļoti gribētu izmest mazuli, viņš/ viņa to izdarītu bez grūtībām - atcerieties, ka otru stārķeni paķēra aiz kakla un izmeta "vienā setā".
Barības trūkuma apstākļos vecie var mēģināt tikt vaļā no cāliem, ir (ne izņēmuma) gadījumi, gad pirmajā nedēļā kādu no cāļiem paši apēd.
Vai tas ir tā, pagaidām nekomentēšu, bet gads rādās būt draņķīgs.
M.Help please
it's hard for me to understand
![]()
žēl, ka es nevaru latviešu/ pity, that I can not latvian!