Jā. TVideo faili ir pontu arhīvā visu maiju jau, izrādās.Liz01 wrote:Lianaliesma, Paldies![]()
there are video files-TS files / ir video failus-TS failus
http://193.40.124.24/2016-melnais-starkis/
Melnie stārķi Zemgalē, 2016 (Zīle un Ozols)
- Lianaliesma
Re: Melnie stārķi Zemgalē, 2016 (Zīle un Ozols)
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.
Mēs mācāmies bez nosacījuma iemīlēt ne tikai putnus, bet arī cilvēkus.
Saskaņu forumā veicina savlaicīga un publiska vienošanās par pieņemamāko problēmas risinājumu.

Sākumā mūsu adresēs bija melnums, bet kaut kur aprīļa beigās vai maija sākumā caur vecajām pontu adresēm palaida Youtubes tiešraidi.lianaliesma wrote:Jā. TVideo faili ir pontu arhīvā visu maiju jau, izrādās.Liz01 wrote:Lianaliesma, Paldies![]()
there are video files-TS files / ir video failus-TS failus
http://193.40.124.24/2016-melnais-starkis/
Piemēram stārķi http://pontu.eenet.ee/player/melnais-starkis.html
Citas ligzdas arī iet caur vecajām adresēm. Tāpēc acīmredzot viņi var ierakstīt, tikai formāts cits.
Dabu vajag mīlēt ar sirdi, bet izprast to vajag ar prātu. U.Piterāns
Labrīt.
Ak vai, atradis vietu kur tupēt. Cerams, ka viņš kameras acī negrasās taisīt ligzdu un dēt bērnus
Ak vai, atradis vietu kur tupēt. Cerams, ka viņš kameras acī negrasās taisīt ligzdu un dēt bērnus

Labrīt! Vai tas dzīvs vai kas pielipis?
Kas to lai zin. Bet liekas, ka kukainītis.Sandra L. wrote:Labrīt! Vai tas dzīvs vai kas pielipis?
Es domāju, ka tas ir gliemezis, kas lēnām lien pa kameras aci un to ir apduļķojis. No mana datora sanāk blāvas bildes, tagad būs vēl blāvākas ( vismaz man tā liekās, Liz01 ir tādas košas ). Kā lūdzu var pietuvināt, palielināt gatavu bildi, pirms lieku forumā? Es redzu, ka citi tā dara. Tagad vajadzētu lietutiņu, kas visu noskalo.
- Lianaliesma
Visvienkāršāk - uzklikšķini uz attēla savā datorā ar labo peles taustiņu: atvērtajā lodziņā ar kreiso uzklikšķiniFeja wrote:Es domāju, ka tas ir gliemezis, kas lēnām lien pa kameras aci un to ir apduļķojis. No mana datora sanāk blāvas bildes, tagad būs vēl blāvākas ( vismaz man tā liekās ) Kā lūdzu var pietuvināt, palielināt gatavu bildi, pirms lieku forumā? Es redzu, ka citi tā dara. Tagad vajadzētu lietutiņu, kas visu noskalo.
Atvērt ar - Microsoft Office Picture Manager - Edit Pictures - Crop un ar rāmīti apgriez bildi, atlikušais attēls automātiski pietuvināsies.
Kad acis, ausis un sirds atveras, dvēsele izpeldas skaistumā. Z.Mauriņa

Paldies, vēlāk pamēģināšu. 

Ja tas ir kukainis, tad varbūt kādā tiklā iepinies?
-
Pie stārķīšiem koks, kaut kur sācis čīkstēt! Čīkst kā laidara vārti. 

10.55 Aukļu maiņa