14:14 aizspurdza prom, gredzenu neatrādot ...

Kā?Vērotāja wrote:Paldies, IlzeIespēja patīt atpakaļ būs lieliska iespēja. Bet Youtubē bez patīšanas atpakaļ ir iespēja palēnināt ātrumu līdz 0,25 un tas ir ļoti nozīmīgs arguments par labu Youtubei. It īpaši ar tik straujiem putniem.
Manuprāt, doma par vārdu došanu z-vārnām ir visnotaļ atbalstāma. Atstāju to skatītāju ziņā. Vai arī balsojam visi. Nez, vai te vispār var ielikt tādu aptauju, kas pati saskaita balsis (kā tas notiek tviterī)?Ilze Ķuze wrote: Par zaļo vārnu vārdu "kristībām"- doma ir ļoti apsveicama! Mana kolēģe, zaļo vārnu pētniece Ieva Mārdega, visticamāk, sadarbībā ar Edmundu Račinski - apsvērs šo jautājumu un dos ziņu forumā. Viņa gan ierosināja, ka vārdus dodam tad, kad ligzdošana ir 100% droša un ir izdēta pirmā ola.
Ilze Ķuze, LIFE+ projekts "Putni Ādažos"
Var ielikt aptauju.dabasSkaņas wrote: Manuprāt, doma par vārdu došanu z-vārnām ir visnotaļ atbalstāma. Atstāju to skatītāju ziņā. Vai arī balsojam visi. Nez, vai te vispār var ielikt tādu aptauju, kas pati saskaita balsis (kā tas notiek tviterī)?
Sandra L. wrote:Sauc un vilina KXu, bet viņa galīgi nesaprot
Smuki gari nadziņi !Made wrote:Jā, man arī ir tāda bilde ar atpakaļskatu, ļoti jauka poza bijalai neatkārtotos, es bildē brīdi pirms (bet arī 21:33) ieliku nadziņus - superīgi ar tādu manikīru turēties arī pie šķietami neturošas virsmas