MSanmaelo merikotkas 2016 05 19 15 03 29MaleBringsGreenTwigLeaves
Video: https://www.youtube.com/watch?v=o0HnDzqMwBg
Taisnība, kad viņš uzcēlās, uzreiz bija redzams, ka tas pa labi ir vismelnākaislianaliesma wrote:Izskatās, ka šoreiz Knipucītis Taibu dabūja par ne par ko! Tētis Knipucim ar asti nobrauca gar knābi, Viducītis no mugurpuses šo taranēja, un Nords, gribot izbeigt kašķi mājās, vēl abiem sadeva, bet vairāk trāpīja Knipucim...
p.s. man liekas, ka pa labi bij Nords.
Sveika Viky !Viky wrote:Sveikiņi![]()
Sen nebija sanācis iesaistīties forumā, taču notikumiem mēģināju sekot līdzi
Pēdējās dienās pavērojot šo ligzdu mani nedaudz sācis uztraukt Nordiņš![]()
Vai kāds ir redzējis viņu ēdot pēdējās dienās?!
Piemēram, šodien, cik redzu barošanas, Nordiņš tikai gulšņā un nemaz nepretendē uz ēdamo, pat interesi nekādu neizrāda![]()
Pieņemu, ka varbūt viņš agri no rītiem piepilda savu guzu tā, ka viņam pietiek visai dienai![]()
Jebkurā gadījumā, redzēt tik pasīvu uzvedību no ērgļa puses ir, maigi izsakoties, jocīgi.
Jā, pa labi bija lielais, gulēja. Mamma baroja vidējo un mazāko pirms kautiņa. Lielais ēst negribēja. Atlidoja Uku ar to zaru, ieriktēja un tad kautiņš, jā Sandra L rakstīja.Sunshine wrote:Sandra L, vai pa labi bija lielais? Pontu bildītē 15:04 izskatās, ka tas pa kreisi ir stipri melnāksSandra L. wrote:Man izskatījās, ka sākums bija, ka kāds tur nevarēja līdzsvaru noturēt, sāka gāzelēties un uzgrūdās vienam, otram virsū. Tad sākās atpakaļ knābšana. Iesaistīti bija visi. Pēdējais punktu pielika lielais, kas pa labi. Bet varbūt pašu sākumu riktīgi neredzēju. Pat nedomāju, ka sanāks tāda plūkšanās
Laikam jau kamēr iet uz WC un ir luste tīrīties, tikmēr uztraukumam nav pamatad.e. wrote:Sveika Viky !Viky wrote:Sveikiņi![]()
Sen nebija sanācis iesaistīties forumā, taču notikumiem mēģināju sekot līdzi
Pēdējās dienās pavērojot šo ligzdu mani nedaudz sācis uztraukt Nordiņš![]()
Vai kāds ir redzējis viņu ēdot pēdējās dienās?!
Piemēram, šodien, cik redzu barošanas, Nordiņš tikai gulšņā un nemaz nepretendē uz ēdamo, pat interesi nekādu neizrāda![]()
Pieņemu, ka varbūt viņš agri no rītiem piepilda savu guzu tā, ka viņam pietiek visai dienai![]()
Jebkurā gadījumā, redzēt tik pasīvu uzvedību no ērgļa puses ir, maigi izsakoties, jocīgi.
Khmmm...nebiju ievērojusi, paldies, ka pateici !
Paskatīšos tagad vērīgāk, kad būs kāda barošana. Cerams, ka tiešām kārtīgi paēd, kādā citā laikā un tad saēdies guļ.